(FOTO) Tanjo Žagar ustavila policija in ji odvzela vozilo. Kaj se je zgodilo?

A.L.
13.11.2023 10:03

Tanja Žagar večino časa pešači, saj je ostala brez avtomobila. Kaj se je zgodilo?

Do knjižnice priljubljenih vsebin, ki si jih izberete s klikom na ♥ v članku, lahko dostopajo samo naročniki paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Glasovno poslušanje novic omogočamo samo naročnikom paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Poslušaj
Med gostovanjem na radiu Aktual je priznala, da je v studio prišla skoraj peš.
Andrej Petelinšek

Pevka Tanja Žagar je nedavno doživela neprijetno izkušnjo, ki jo je delila s poslušalci radia Aktual. Kot je razkrila, so jo ustavili policisti in ugotovili, da ji je vozniško dovoljenje že poteklo. Glasbenico je situacija presenetila in šokirala, njeno življenje pa je po neprijetni izkušnji drugačno. Večino časa namreč pešači, saj je ostala brez avtomobila.

Med gostovanjem na radiu Aktual je priznala, da je v studio prišla skoraj peš, saj je pred časom ostala brez avta. "Jaz sem peš, skoraj, dajmo povedati tako, kot je. Malo resnosti, tako kot resno opozorilo. Dragi ljudje, imela sem izkušnjo, za katero ne želim, da se komu zgodi. Preglejte svoja vozniška dovoljenja, do kdaj vam trajajo. Jaz sem spregledala, da bi morala podaljšati. In zgodilo se je to, da sem izstopila iz avta in avto je šel 'pa pa'. Zdaj čakamo, ne vem, kdaj bo prišel nazaj. Neprijetna situacija, ni luštno. Dejte pogledati, da se vam to ne zgodi, škoda bi bila, zdaj večinoma pešačim," je bila iskrena Tanja, ki upa, da se bo njena sitaucija hitro rešila in bo kmalu dobila nazaj svoj avto in novo vozniško dovoljenje.

Ste že naročnik? Prijavite se tukaj.

Želite dostop do vseh Večerovih digitalnih vsebin?

Naročite se
Naročnino lahko kadarkoli prekinete.

Sposojene vsebine

Več vsebin iz spleta