(FOTO) Tanja Žagar presenetila z izklesanim trebuščkom in zelo spremenjeno podobo

D.Ži
13.07.2023 09:45

Naša priljubljena pevka se je v zadnjih mesecih navdušila nad dolgimi sprehodi ...

Do knjižnice priljubljenih vsebin, ki si jih izberete s klikom na ♥ v članku, lahko dostopajo samo naročniki paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Glasovno poslušanje novic omogočamo samo naročnikom paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Poslušaj

Tanjo Žagar imamo radi v vseh oblikah in oblačilih, pa naj gre za drzne odrske oprave, elegantne večerne obleke, domačne trenirke ali ... kopalke. In prav v slednjih je svoje oboževalce navdušila te dni, ko je pokazala, da je v zelo dobri formi. Strastna ljubiteljica domače peke je skozi leta z nami delila kar nekaj receptov, utrinkov iz družinskega življenja, pa tudi nekaj zapeljivih fotografij, na katerih smo lahko občudovali njene ženstvene obline. Teh je po obeh porodih bilo nekaj več, znala jih je odlično nositi, njena energija je zaradi družinske sreče le še bolj žarela.

Tudi v kopalkah se nam je pokazala in bila videti kot prava morska deklica. Iskrenost, pristnost in neposrednost so tiste vrline, ki delajo Tanjo Žagar eno najbolj priljubljenih slovenskih estradnic. Tokrat vidimo, da je pevka zadnje mesece preživljala zelo aktivno. Po zadnjem porodu se je lotila dolgih sprehodov, na zdrav način stopila nekaj kilogramov, zdaj pa ponosno pokazala svoj čvrst trebušček. Enako lepa bi bila tudi s kakšnim kilogramčkom več, a če je srečna Tanja, so srečni tudi njeni oboževalci. 

Ste že naročnik? Prijavite se tukaj.

Želite dostop do vseh Večerovih digitalnih vsebin?

Naročite se
Naročnino lahko kadarkoli prekinete.

Sposojene vsebine

Več vsebin iz spleta