(FOTO) Tiha vojna: Pique nove punce več ne skriva. Je čedna, rada pozira pomanjkljivo oblečena in podobna je Shakiri

D.Ži
24.08.2022 09:31

Bivši zaljubljenca sta danes vsak na svojem bregu. Shakira je jezna, ker bivši razkazuje novo punco, on pa se trudi, da bi jo čim bolj spravil v slabo voljo.

Do knjižnice priljubljenih vsebin, ki si jih izberete s klikom na ♥ v članku, lahko dostopajo samo naročniki paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Glasovno poslušanje novic omogočamo samo naročnikom paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Poslušaj
Shakira in Gerard Pique sta dolgo veljala za sanjski par na svetovni sceni.
Profimedia

Nogometaš Gerard Pique ne skriva več, da je v zvezi s 23-letno študentko Claro Chio Marti.

Pred kratkim sta se prvič javno pojavila skupaj in paparaci so ju ujeli med strastnim poljubljanjem na festivalu Summerfest Cerdanya v Kataloniji, videoposnetek pa je objavil španski Socialite.

O Piquejevi novi izbranki vemo, da študira odnose z javnostmi in dela za nogometaševo športno-medijsko investicijsko skupino Kosmos.

Spoznala naj bi se bila na poslovnih dogodkih in hodila že več mesecev, vendar sta svoje razmerje skrivala, dokler je bilo mogoče, predvsem zaradi Piquejeve situacije s Shakiro.

Clara je prisotna na instagramu, kjer ji sledi nekaj več kot 1300 ljudi, vendar je njen profil zaklenjen. Ima tudi javno stran, kjer je objavljenih kar nekaj njenih zasebnih fotografij, iz katerih je razvidno, da rada pozira pomanjkljivo oblečena, mnogi pa so opazili, da je precej podobna Shakiri.

Shakira naj bi bila zelo jezna, ker svoje zveze ne skrivata več, paparac Jordi Martin pa je za španski Mag dejal, da se Pique na vse pretege trudi, da bi jo razjezil, in se namenoma pojavlja z novim dekletom prav na lokacijah, kjer bi jo lahko srečal.

Profimedia

Shakira in 35-letni Pique sta konec zveze naznanila v začetku junija. Skupaj sta bila 12 let, a nikoli nista stopila pred oltar, imata dva sinova, devetletnega Milana in sedemletnega Sasho.

Ste že naročnik? Prijavite se tukaj.

Želite dostop do vseh Večerovih digitalnih vsebin?

Naročite se
Naročnino lahko kadarkoli prekinete.

Sposojene vsebine

Več vsebin iz spleta