(FOTO) Tina Maze je objavila dopustniški utrinek v kopalkah in doživela hladen tuš: "Meni pa je slika grozna"

D.Ži
09.09.2022 10:14

Kar naj bi bil sproščen poletni utrinek, se je razvilo v debato o dopustniškem ribolovu.

Do knjižnice priljubljenih vsebin, ki si jih izberete s klikom na ♥ v članku, lahko dostopajo samo naročniki paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Glasovno poslušanje novic omogočamo samo naročnikom paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Poslušaj

Da lahko v dobi družbenih omrežij vsak v vsakem trenutku reče vse, že vemo. In če kdo, se javne osebnosti dobro zavedajo, da lahko vsaka njihova objava sproži tudi negativne odzive. A skoraj zagotovo Tina Maze ni pričakovala, da bo dopustniški posnetek za seboj potegnil precej žolčno, očitkov polno razpravo.

Naša najuspešnejša smučarka po koncu tekmovalne kariere na polno uživa v življenju in se posveča svoji mali Anouk in partnerju Andrei Massiju. Na družbenih omrežjih pogosto deli posnetke, na katerih jo vidimo v zelo sproščeni luči. Zdaj vemo, da ima tako kot bele strmine rada tudi morje. Nedavno je s svojimi sledilci delila zelo poletno fotografijo, na kateri je pozirala v kopalkah, pri tem pa je v rokah držala dve ribi, najverjetneje oradi.

Prav ta svež ulov pa je na Facebooku zmotil njeno sledilko. "Tina, meni pa je slika grozna. Daje občutek, da si brez empatije," je zapisala. Sledil je komentar: "Enako kot tiste slike, ko se ribiči postavljajo s še živo ribo, ki hlasta in se v mukah zvija in umira. Ribič pa zmagoslavno predstavlja svoje junaško delo."

Tina se v razpravo o dopustniškem ribolovu ni vključila, fotografijo je naslovila le z besedami "Pojej, kar uloviš".

Ste že naročnik? Prijavite se tukaj.

Želite dostop do vseh Večerovih digitalnih vsebin?

Naročite se
Naročnino lahko kadarkoli prekinete.

Sposojene vsebine

Več vsebin iz spleta