(FOTO) Velik uspeh: Slovenska misica postala soigralka slovite "Esmeralde" v novi mehiški telenoveli

D.Ži
15.08.2024 11:41

"Počutim se zelo srečno in ponosno, da sem del tega velikega projekta Mi amor sin tiempo," pravi slovenska lepotica, ki že nekaj let živi čez lužo.

Do knjižnice priljubljenih vsebin, ki si jih izberete s klikom na ♥ v članku, lahko dostopajo samo naročniki paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Glasovno poslušanje novic omogočamo samo naročnikom paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Poslušaj
Kim uspešno gradi igralsko kariero v Mehiki. 
Sašo Bizjak

Ljubitelji lepotnih izborov se zagotovo še dobro spomnite čedne Kim Rebecce Lekše, ki je leta 2011 zmagala na izboru Miss Earth Slovenije. Dolgo je že nismo videli. In obstaja zelo dober razlog za to. Že pred leti se je preselila v Mehiko in se vpisala v igralsko šolo CEA, odprlo se ji je nekaj igralskih priložnosti. Te dni se je na družbenih omrežjih pohvalila, da je postala del nove telenovele, v kateri igra tudi Leticia Calderón, ki se je Slovenci še več kot dobro spomnimo iz legendarne telenovele Esmeralda. 

"Počutim se zelo srečno in ponosno, da sem del tega velikega projekta Mi amor sin tiempo. Hvala Carlos Moreno Laguillo za to priložnost in ker verjameš vame, da si mi dal priložnost, da Viktorijo oživim! Hvala režiserjem in neverjetni produkcijski ekipi," je Kim Rebecca Lekše v španščini zapisala na Instagramu in objavila fotografije s snemanja. Želimo ji veliko uspeha v novi vlogi. 

Ste že naročnik? Prijavite se tukaj.

Želite dostop do vseh Večerovih digitalnih vsebin?

Naročite se
Naročnino lahko kadarkoli prekinete.

Sposojene vsebine

Več vsebin iz spleta