(FOTO) Zvezdnica na plaži pokazala, da je tudi "nepopolna" postava lahko seksi. S slikami je zaslužila milijon

D.Ži
11.08.2022 10:00

Pa kaj, če se tu in tam trese malce celulita. Bivša članica skupine Atomic Kitten se je s svojim telesom rešila pred bankrotom in vrnila med bogataše.

Do knjižnice priljubljenih vsebin, ki si jih izberete s klikom na ♥ v članku, lahko dostopajo samo naročniki paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Glasovno poslušanje novic omogočamo samo naročnikom paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Poslušaj
Profimedia

Pevka skupine Atomic Kitten Kerry Katona je uživala na plaži z zaročencem Ryanom Mahoneyjem ter otrokoma Heidi in Maxom, to pa je opazil tudi prežeči paparac.

Zvezdnica se je po plaži sprehodila v modrih kopalkah in kar žarela od dobrega razpoloženja. Všeč nam je, kako suvereno je pokazala, da plažna postava ne obstaja in da je lahko tudi po instagramovskih kriterijih "nepopolno telo" lahko zelo simpatično. Božala se je z zaročencem, kasneje je deskala z otrokoma.

Profimedia

Leta 2020 je Kerry začela deliti svoje ekskluzivne fotografije na platformi OnlyFans. Pevka je priznala, da je to storila, ker ni mogla več plačevati najemnine, z objavo na tej strani pa naj bi zaslužila milijon funtov.

Profimedia

"Iskreno, nikoli nisem srečala nikogar, kot sem jaz. Nekoga, ki je doživel obe plati medalje - bankrotirala, postala milijonarka, nato spet bankrotirala in spet postala milijonarka. Kdo to počne? To je odvisno od OnlyFansa in teh otrok! Zelo sem jim hvaležna. Med prvim koronskim zaprtjem sem bila na robu svojega tretjega bankrota, bilo je zelo težko. Takrat sem se domislila, da bi lahko odprla račun na OnlyFans in zdaj sem tako zelo vesela, da sem to storila," je Kerry povedala za Mirror.

Profimedia

Zaradi finančnih težav je bila prisiljena prodati dragoceno poročno darilo svojega nekdanjega moža Briana McFaddena, da bi pokrila najemnino.

Profimedia

"Nisem mogla plačati niti najemnine. Imela sem velik džuboks, ki sem ga dobila od Briana, v njem je bila vsa moja najljubša glasba. Čeprav je bil vreden približno 16.000 funtov, sem ga zaradi najemnine prodala za samo 1900 funtov," je pojasnila.

Kerry je zaslovela v skupini Atomic Kitten, danes pa namesto s petjem pozornost javnosti priteguje s svojim videzom in novim življenjskim slogom.

Stfa, Keka

Pogosto šokira s svojimi fotografijami in videi, ki jih objavlja na družbenih omrežjih. Vedno je zelo iskreno govorila o strogih dietah, ki jih je prestala potem, ko so se kilogrami nabrali. Prestala je tudi nekaj kirurških estetskih posegov. Po porodu se je srečala tudi s psihičnimi težavami in odvisnostjo od alkohola. Na koncu je odvečno težo izgubila s pomočjo svojega fanta, osebnega trenerja Ryana Mahoneyja, na kar je danes zelo ponosna.

Stfa, Keka

"Mamila sem začela uživati ​​pri 14 letih in ko so Atomic Kitten razpadle, sem se k njim vrnila," je priznala zvezdnica, ki ima za seboj res burno življenje.

Ste že naročnik? Prijavite se tukaj.

Želite dostop do vseh Večerovih digitalnih vsebin?

Naročite se
Naročnino lahko kadarkoli prekinete.

Sposojene vsebine

Več vsebin iz spleta