Jennifer Aniston predstavila lasno kozmetiko, a nihče ni gledal njenih las

Gr.G.
03.05.2024 14:37

Pravijo, da bi bilo bolje, če bi ameriška igralka za predstavitev novega izdelka iz serije svoje lasne kozmetike izbrala druga oblačila.

Do knjižnice priljubljenih vsebin, ki si jih izberete s klikom na ♥ v članku, lahko dostopajo samo naročniki paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Glasovno poslušanje novic omogočamo samo naročnikom paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Poslušaj
Profimedia

Jennifer Aniston je na družbenem omrežju Instagram predstavila nov izdelek za lase njene lastne kozmetične znamke LolaVie. A po spletu se vrstijo komentarji, da ni imela najbolj srečne roke pri izbiri oblačil, saj odvračajo pozornost od bistva.

"Tako sem navdušena nad tem. Trajalo je več kot eno leto, da sem našla pravo recepturo in vsi prijatelji, ki so v preteklem letu uporabili kak moj vzorec, jim je bil všeč. Upam, da bo tudi vam," je 55-letnica zapisala pod objavo in predstavila pasto za oblikovanje las.

Med komentarji pa najdemo tudi nekaj takšnih, ki menijo, da se Aniston sicer zagotovo zna propagirati ter da zagotovo obstaja veliko ljudi, ki bodo kupili njene izdelke za lase, "toda naslednjič je bolje, če obleče nedrček, sicer bodo njene prsi odvzele vso pozornost z izdelkov." 

Profimedia
Ste že naročnik? Prijavite se tukaj.

Želite dostop do vseh Večerovih digitalnih vsebin?

Naročite se
Naročnino lahko kadarkoli prekinete.

Sposojene vsebine

Več vsebin iz spleta