Jennifer Lopez objavila fotografijo iz družinskega albuma. Spoznajte očeta slavne pevke in igralke

ZaB
28.06.2022 13:36

"Najboljši oče," je latino diva pripisala k objavi na instagramu. V novem dokumentarcu pa govori o odraščanju z mamo in dvema sestrama.

Do knjižnice priljubljenih vsebin, ki si jih izberete s klikom na ♥ v članku, lahko dostopajo samo naročniki paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Glasovno poslušanje novic omogočamo samo naročnikom paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Poslušaj
Profimedia

Ko mu je pred dnevi voščila za ameriški dan očetov, je Jennifer Lopez na instagramu objavila redko fotografijo, na kateri ni s staro novo ljubeznijo Benom Affleckom, temveč s svojim očetom Davidom Lopezom. K fotografiji je pripisala "najboljši oče".

Oče latino dive je kariero začel v vojski, potem pa bil računalniški tehnik. Mama J.Lo Guadalupe Rodriguez je delala v šoli. Starša sta se ločila leta 1999.

V novem Netflixovem dokumentarcu Halftime Jennifer pripoveduje, da je njo in sestri Leslie in Lyndo mama vzgajala strogo: "Naredila je to, kar je morala, da bi preživela, in to jo je naredilo močno, a tudi grobo." J.Lo je osemnajstletna odšla od doma, potem ko nista našli skupnega jezika o njeni bodočnosti.

Da je bila stroga do hčerk, danes priznava tudi mama slavne pevke in igralke. "Vedno sem od njih zahtevala najboljše. Nisem želela biti kritična, a morale so vedeti, da se vedno da bolje." Priznala je, da ji je bilo z odraščajočo uporno Jennifer najtežje. "Večkrat se nisva strinjali."

Ste že naročnik? Prijavite se tukaj.

Želite dostop do vseh Večerovih digitalnih vsebin?

Naročite se
Naročnino lahko kadarkoli prekinete.

Sposojene vsebine

Več vsebin iz spleta