(FOTO) Komaj 18-letna hči Heidi Klum pozirala v mini bikiniju in pokazala, kako zelo je podobna slavni mami

D.Ži
24.06.2022 09:15

Jabolko ne pade daleč od drevesa. Lepa Leni je brez dvoma podedovala talent za zapeljivo poziranje.

Do knjižnice priljubljenih vsebin, ki si jih izberete s klikom na ♥ v članku, lahko dostopajo samo naročniki paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Glasovno poslušanje novic omogočamo samo naročnikom paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Poslušaj
Profimedia

Hči manekenke Heidi Klum (49) in italijanskega tajkuna Flavia Briatoreja Leni Olumi Klum (18) je vse bolj podobna svoji slavni materi. Tokrat je to dokazala s serijo fotografij, na katerih pozira v bikiniju.

Leni je svoj prvi letošnji poletni dan proslavila s poležavanjem na soncu v bikiniju z rožnatim vzorcem. Lepa 18-letnica se je pred ultravijoličnimi žarki zaščitila s kapo. Ker je zakrila obraz, so bile v ospredju njene dolge noge in vitka postava.

Na drugi fotografiji v nizu je dvignila klobuk in pokazala, kako zelo je pravzaprav vse bolj podobna svoji mami Heidi.

Leni je šla po maminih stopinjah in že začela nizati uspehe. Januarja lani je med berlinskim tednom mode na virtualni reviji imela priložnost nositi kreacije nekaterih največjih imen nemške mode, že naslednji mesec pa je z mamo pozirala na naslovnici nemškega Voguea.

Kljub temu je Leni vselej šola bila na prvem mestu. V začetku tega meseca je končala srednjo šolo, Heidi pa je ponosno objavila video, na katerem njena hčerka prejme spričevalo.

Heidi je Leni dobila z italijanskim poslovnežem Flaviem Briatorejem, s katerim se je razšla kmalu po tem, ko je izvedela, da je noseča. Manekenka ima še tri otroke, sinova Henryja (16) in Johana (15) ter hčerko Lou (12).

Ste že naročnik? Prijavite se tukaj.

Želite dostop do vseh Večerovih digitalnih vsebin?

Naročite se
Naročnino lahko kadarkoli prekinete.

Sposojene vsebine

Več vsebin iz spleta