Legenda se poslavlja: 28-letni zvezdnik Pornhuba se je odločil za upokojitev

D.Ži
14.10.2020 11:53

Ryan ni tipičen zvezdnik filmov za odrasle. Njegov spletni kanal je postal globalna uspešnica zaradi videoposnetkov z nenavadno vsebino. Šlo je v glavnem za parodijo na to branžo, pokazal je tudi pogoste zaplete pri snemanju takih filmov.

Do knjižnice priljubljenih vsebin, ki si jih izberete s klikom na ♥ v članku, lahko dostopajo samo naročniki paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Glasovno poslušanje novic omogočamo samo naročnikom paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Poslušaj

28-letni Ryan Creamer je komik, ki je prava zvezda postal na verificiranem računu na priljubljeni pornografski strani Pornhub. Oglasil se je na Twitterju in sporočil, da se je odločil za upokojitev in da po dveh letih posnetkov več ne bo pripravljal. Najava konca njegove pornhubovske kariere je prišla točno dve leti po objavi prvega posnetka.


Njegovi filmčki so zabavali milijone po svetu, sam upa, da je razvedril čim več ljudi, tudi vas. Zahvalil se je za vse oglede in dodal, da odhaja na način, na katerega se sklene vsak pornič. Njegovi sledilci menijo, da je na svojevrstni način za industrijo trdoerotčnih filmov naredil veliko.

 

Njegov prvi videozapis nosi naslov "Tuck You In After You Have Cum", torej "Pokrij se, potem ko ti je prišlo", in je danes že del sodobne spletne zgodovine. Skupaj je posnel 83 videov, ki so zbrali več milijonov ogledov. 

View this post on Instagram

quarantine changes a man

A post shared by Ryan Creamer (@coolboyryan) on

Ste že naročnik? Prijavite se tukaj.

Želite dostop do vseh Večerovih digitalnih vsebin?

Naročite se
Naročnino lahko kadarkoli prekinete.

Sposojene vsebine

Več vsebin iz spleta