9 načinov, kako lahko brez perverzij začinite dogajanje v domači spalnici

D.Ži
24.09.2020 11:06

Zakaj bi med rjuhami brnelo samo takrat, ko ste sami ...

Do knjižnice priljubljenih vsebin, ki si jih izberete s klikom na ♥ v članku, lahko dostopajo samo naročniki paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Glasovno poslušanje novic omogočamo samo naročnikom paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Poslušaj
Profimedia

Morda perverzne igrice in čudno izgledajoči pripomočki niso za vas, kar pa še zdaleč ne pomeni, da ste do konca življenja obsojeni na enolično spolno življenje. Revija Vice je zbrala ideje več strokovnjakov s področja spolnosti, ki vam lahko pomagajo začiniti spalnične zadeve, ne da bi se ob tem počutili izprijeno. 

1. Pogovarjajta se o fantazijah

To je dober način, kako popraviti spolno življenje. Začnita se pogovarjati o tem, kako običajno seksata. Povsem sproščeno in z veliko podrobnostmi, nato se pogovorita še o tem, kaj si želita preizkusiti. 

2. Skupaj glejta pornografske filme

Če vam manjka navdiha, potem ga morda dobite ob gledanju seksa drugih. Vse skupaj vaju bo ravno prav vzburilo. 

3. Naredita seznam

Naredite seznam najbolj seksi reči na svetu, pa tudi tistih, o katerih razmišljate, pa si jih še niste upali predlagati. S partnerjem nato seznama primerjajta. Veliko bosta izvedela drug o drugem.

4. Poskusite s preprostimi seksi pogovori

Nekateri med seksom radi govorijo, drugim pa je neprijetno, a če tega niste še nikoli preizkusili, ne boste nikoli vedeli, ali vas vzburja. Za začetek partnerju med seksom govorite, kaj vam prija in kaj si želite na njem početi. 

Profimedia

5. Izključite nekatere čute

Oči zavežite z ruto ali šalom, tako da druga oseba ne bo videla, kaj se dogaja. Tako ne bo vedela, kaj lahko pričakuje. Na ta način se čuti izostrijo in seks postane povsem drugačen.

6. Masirajta se

Izkazujta si nežnosti. Prižgita sveče, kupita dišavno olje in uživajta v draženju čutov. Prepustite se partnerjevim rokam, če pa ste vi tisti, ki masira, opazujte, kako se partner odziva na vaše početje. 

7. Menjajta lokacijo

Ni potrebno vedno seksati le v postelji. Počnita to na mizi ali stolu in tako preizkusita nove položaje. 

8. Med seksom uporabita vibrator

Če že uporabljate spolne pripomočke, sami ali v dvoje, jih poskusite vključiti v seks. Ker nežne vibracije na določenih telesnih delih lahko zelo ogrejejo atmosfero.  

9. Preizkusita rahel BDSM

Da, rekli smo brez perverzij, a BDSM ne vključuje nujno verig in bičev. Partnerja lahko zvežete s svilenim šalom ali kosom oblačila. Rahlo se šeškajta po nogah ali zadnjici, tako bosta videla, če vama to prija. Če bi radi prevzeli dominacijo nad partnerjem ali se prepustili njegovemu nadzoru, naredite to nežno in imejte v mislih, da lahko kadarkoli s tem nehata.

Ste že naročnik? Prijavite se tukaj.

Želite dostop do vseh Večerovih digitalnih vsebin?

Naročite se
Naročnino lahko kadarkoli prekinete.

Sposojene vsebine

Več vsebin iz spleta