Melania Trump opisala svojo bitko s koronavirusom: Bilo je kot vožnja z vlakom smrti

D.Ži
15.10.2020 09:35

Ameriška prva dama pravi, da se je odločila za naravno zdravljanje, medtem ko je njen mož dobival močna zdravila.

Do knjižnice priljubljenih vsebin, ki si jih izberete s klikom na ♥ v članku, lahko dostopajo samo naročniki paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Glasovno poslušanje novic omogočamo samo naročnikom paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Poslušaj
epa

14-letni Barron Trump, najmlajši sin ameriškega predsednika Donalda Trumpa, je imel koronavirus kot tudi njegova starša, a je vse skupaj prestal brez simptomov. To je zdaj v dolgem zapisu na uradni spletni strani Bele hiše razkrila prva dama Melania Trump. Esej je naslovila Moja izkušnja s covidom-19. "Ko smo izvedela, da smo okuženi, sem najprej pomislila na sina," je priznala. Kot pravi, je Barron najprej bil negativen, po nekaj dneh pa so test ponovili in izkazalo se je, da je okužen. "K sreči je Barron močan najstnik in ni imel nikakršnih simptomov. Na nek način sem vesela, da smo vsi trije skozi to šli istočasno, saj smo lahko skrbeli drug za drugega in skupaj preživeli nekaj časa. Medtem je tudi on postal negativen," je dodala Melania.

Barron in Donald Trump
epa


Pravi, da ni šla v bolnišnico, saj je imela minimalne simptome, a poudarja, da je vse skupaj bilo kot vožnja z vlakom smrti. Pravi, da je izbrala "naravno pot", torej vitamine in zdravo prehrano, namesto močnih zdravil, ki jih je moral jemati njen mož. "Imela sem srečo, ker je moja diagnoza minila z minimalnimi simptomi, čeprav so se pojavili naenkrat in se nekaj dni zdeli kot vožnja z vlakom smrti. Bolelo me je vso telo, kašljala sem, bolela me je glava, ves čas sem bila zelo utrujena. Izbrala sem pot naravne medicine in dala prednost vitaminom in zdravi prehrani," je napisala. 

Ste že naročnik? Prijavite se tukaj.

Želite dostop do vseh Večerovih digitalnih vsebin?

Naročite se
Naročnino lahko kadarkoli prekinete.

Sposojene vsebine

Več vsebin iz spleta