Mnogi ga v Talentih zelo pogrešajo: Branko Čakarmiš je zapustil Pop TV, kaj počne danes?

D.Ži
11.06.2024 09:42

Najbolj piker žirant, v resnici pa generalni direktor je že pred časom odšel novim izzivom naproti, a njegovo življenje ostaja prežeto s televizijsko sceno.

Do knjižnice priljubljenih vsebin, ki si jih izberete s klikom na ♥ v članku, lahko dostopajo samo naročniki paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Glasovno poslušanje novic omogočamo samo naročnikom paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Poslušaj
Branko Čakarmiš se je posvetil novi vlogi strateškega svetovalca v podjetju CME Adria. 
Pro Plus

V zadnji sezoni šova Slovenija ima talent so mnogi pogrešali njegov kamniti obraz, s katerega je bilo skoraj nemogoče razbrati, kaj si v resnici misli o točkah, ki so se vrstile na odru. Vedeli smo le, da ima rad harmoniko, in slutili, da je njegov odnos s sožirantom Ladom Bizovičarjem v resnici mnogo manj napet kot pred kamerami. A Branko Čakarmiš se ni poslovil le od žirantskega stolčka v priljubljenem šovu, umaknil se je tudi z mesta generalnega direktorja Pro Plusa.

Čakarmiš je dolga leta ključno soustvarjal zgodbo naše največje komercialne televizije, v manj direktorski vlogi pa smo ga spremljali v Slovenija ima talent. 
Pop Tv

Prav veliko o njem nato nismo več slišali, saj se je umaknil stran od žarometov, a z mediji ostaja neločljivo povezan. Kot so na Pro Plusu pojasnili za Svet24, se je Čakarmiš posvetil novi vlogi strateškega svetovalca v podjetju CME Adria, svetoval naj bi pri ustvarjanju vsebin ter poslovnem razvoju.

Mnogi v šovu Slovenija ima talent pogrešajo njegovo pikrost.  
Pop Tv

Nedavno je bil tudi govornik na NEM Dubrovnik 2024, kjer je delil svoje strokovno znanje in izkušnje s ključnimi akterji v televizijski industriji. Kot piše Svet24, mu je zelo pomembno družinsko življenje. Z ženo Katjo Kovačič Čakarmiš, nekdanjo piarovko na Pop TV, danes pa učiteljico terapevtske joge in dihalnih tehnik, sta ponosna starša hčerke Karine. 

Ste že naročnik? Prijavite se tukaj.

Želite dostop do vseh Večerovih digitalnih vsebin?

Naročite se
Naročnino lahko kadarkoli prekinete.

Sposojene vsebine

Več vsebin iz spleta