Nekdanja olimpijska prvakinja blesti v kopalkah, a ljudi moti njena postava: "Moj trebuh ni raven, imam celulit"

D.Ži
06.09.2022 10:16

Lindsey Vonn še vedno velja za eno najbolj atraktivnih in najboljših smučark v zgodovini, a nekaterim to ni dovolj.

Do knjižnice priljubljenih vsebin, ki si jih izberete s klikom na ♥ v članku, lahko dostopajo samo naročniki paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Glasovno poslušanje novic omogočamo samo naročnikom paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Poslušaj
Profimedia

Nekdanja smučarka Lindsey Vonn je dolga leta osvajala zlate medalje in se vpisala v zgodovino kot ena najboljših smučark vseh časov. Takrat smo jo v glavnem videvali v smučarskih kombinezonih in s čelado na glavi. Danes 37-letna športnica je medtem ploščo močno obrnila, tako jo zadnje čase večinoma videvamo v kopalkah, v katerih zelo rada pozira.

Lindsey zadnja leta primerjajo s Sharon Stone. Tokrat je v bazenu pozirala v različnih kopalkah in pokazala svojo izklesano postavo, ki je plod neštetih napornih treningov.

Zdaj je pokazala, da ji ne leži le smučanje, ampak tudi manekenstvo.

Čeprav se morda sliši neverjetno, je bila Lindsey velikokrat tarča kritik prav zaradi fotografij v nedrcih in kopalkah, ki jih pogosto objavlja na družbenih omrežjih. Nekateri menijo, da je preveč mišičasta, a sama ne skriva, kako zelo ponosna je na svoje telo. Leta trdega dela so za njo.

"Lahko me obsojate, če želite, vendar sem res trdo delala v telovadnici in skrbela zase, zato bom objavila nekaj slik v bikiniju, ker sem ponosna," je nekoč zapisala ob fotografiji.

Priznala je, da jo nesramni komentarji prizadenejo.

"Tudi kot športnica se ne morem izogniti krutim komentarjem in medijskim zapisom o svojem telesu in priznam, da me to pogosto boli. Sem normalna oseba in včasih, ko sem sključena, moj trebuh ni raven, imam celulit na zadnjici in slabo napolnim zgornji del kopalk," je zapisala.

Leta 2020 je Lindsey prekinila zaroko s hokejistom P. K-jem. Subbanom, o njenem ljubezenskem življenju pa je bilo po tem znanega le malo. Pred tem je bila poročena s smučarskim kolegom Thomasom Vonnom, od katerega se je po štirih letih zakona ločila in obdržala njegov priimek, imela pa je daljšo romanco z znanim golfistom Tigerjem Woodsom.

Zdaj je v razmerju z igralcem Diegom Osorijem, par so maja letos opazili na romantični večerji v Miamiju.

Ste že naročnik? Prijavite se tukaj.

Želite dostop do vseh Večerovih digitalnih vsebin?

Naročite se
Naročnino lahko kadarkoli prekinete.

Sposojene vsebine

Več vsebin iz spleta