(FOTO) Lindsey Vonn po razpadu zveze s hokejistom pokazala svojega novega partnerja. Kdo je ta postavni tip?

D.Ži
24.05.2021 08:50
Legendarna ameriška smučarka je očitno spet našla srečo v ljubzeni. Tokrat v šarmantnem španskem podjetniku.
Do knjižnice priljubljenih vsebin, ki si jih izberete s klikom na ♥ v članku, lahko dostopajo samo naročniki paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Glasovno poslušanje novic omogočamo samo naročnikom paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Poslušaj
Profimedia

Nekdanja smučarska zvezdnica Lindsey Vonn in Španec Diego Osoria sta očitno parček. Tako vsaj pišejo ameriški tabloidi. Olimpijka, ki se je pred meseci razšla s P.K. Subbanom, igralcem kluba New Jersey Devils, se s postavnim temnolascem po novem drži pod roko, kar je opazil tudi paparac.

Profimedia

"Spoznala sta se že pred meseci. Predstavil ju je skupni prijatelj," je neimenovani vir povedal za Page Six. "Njuna romantična zveza naj bi bila še zelo sveža in strastna, oba nadaljnjim možnostim puščata prosto pot," meni vir. 

Profimedia

Osorio je španski investitor in podjetnik, ki je leta 2017 ustanovil zelo uspešno znamko tekile Lobos, njegovo ime najdemo tudi v filmski bazi IMDB, saj je odigral tudi nekaj filmskih vlog.

Profimedia

Španec je prvi moški, s katerim Vonnovo videvamo po razpadu zveze s hokejistom. Med letoma 2007 in 2013 je bila poročena s Thomasom Vonnom, vmes pa tri leta bila punca golfista Tigerja Woodsa

Profimedia
Ste že naročnik? Prijavite se tukaj.

Želite dostop do vseh Večerovih digitalnih vsebin?

Naročite se
Naročnino lahko kadarkoli prekinete.

Sposojene vsebine

Več vsebin iz spleta