Njenega 25 let starejšega fanta ni bilo na spregled, a je zvezdnikova punca na plaži tudi sama bila prava senzacija

D.Ži
13.06.2022 10:00

David Guetta in Jessica Ledon se le redko ločita. Tokrat sta ji družbo na plaži delala ljubka psička.

Do knjižnice priljubljenih vsebin, ki si jih izberete s klikom na ♥ v članku, lahko dostopajo samo naročniki paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Glasovno poslušanje novic omogočamo samo naročnikom paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Poslušaj
Profimedia

Privlačno punco slovitega DJ-ja Davida Guette, 30-letno Jessico Ledon, so posneli na eni izmed plaž v Miamiju, kjer se je tokrat pojavila brez svojega dragega, kar je marsikoga presenetilo, saj se zaljubljenca le redko ločita.

Profimedia

Davida ni bilo na vidiku, a je tudi sama Jessica pritegnila več kot dovolj pozornosti v miniaturnem bikiniju, v katerem so do izraza prišli njeni atributi. Družbo sta ji delala kužka, ki si ju deli s priljubljenim glasbenikom.

Profimedia

54-letni David in 24-let mlajša Jessica sta se začela družiti leta 2015. Lani smo izvedeli, da je David svoji lepotici namesto zaročnega podaril zaobljubni prstan, saj v zakon ne verjame več.

Profimedia

David se je namreč od svoje žene Cathy Lobe ločil leta 2014 po 22 letih zakona, v katerem sta spočela sina Elvisa in hčerko Angie, prstan, ki ga je podaril Jessici, pa simbolizira njegovo ljubezen in predanost.

Profimedia

Govorice o zaroki so se pojavile leta 2018, potem ko so na Jessicini roki opazili bleščeč diamant, ki ga je ponosno razkazovala na prireditvah.

Profimedia

Dolgo se je govorilo, da je bila vzrok za njegovo ločitev prav mlada Jessica, a uradne potrditve te informacije nismo nikoli dobili. Niti Guetta niti njegova bivša žena nista nikoli razkrila razlogov za razpad zakona.

Profimedia
Profimedia
Profimedia
Ste že naročnik? Prijavite se tukaj.

Želite dostop do vseh Večerovih digitalnih vsebin?

Naročite se
Naročnino lahko kadarkoli prekinete.

Sposojene vsebine

Več vsebin iz spleta