Pod klobukom! Fant poslanke Eve Irgl je nekdanji zvezdnik otroškega programa TV Slovenija

D.Ži
03.11.2020 09:45

Zagotovo se še dobro spomnite enega najbolj simpatičnih slovenskih televizijcev in glasbenikov, ki je srce pod klobuk odnesel tudi najlepše oblečeni slovenski poslanki.

Do knjižnice priljubljenih vsebin, ki si jih izberete s klikom na ♥ v članku, lahko dostopajo samo naročniki paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Glasovno poslušanje novic omogočamo samo naročnikom paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Poslušaj
Ana Gregorič

Zna biti ostra, zna biti tudi zelo prijazna in duhovita, vsekakor pa Eva Irgl velja za eno najbolj markantnih slovenskih političark, pa tudi za eno najlepše oblečenih znanih Slovenk. Svoj čas televizijska voditeljica je strast do svojega nekdanjega poklica očitno vsaj malo obdržala. Na svojevrstni način. Zaljubljena naj bi bila v nekdanjega televizijca, tako vsaj piše Cosmopolitan. O zasebnem življenju čedne poslanke vemo zelo malo, se je pa že v začetku tega leta začelo govoriti, da naj bi iskrica preskočila med Irglovo in Davorjem Božičem, glasbenikom, bratom pevke Pike Božič, predvsem pa nekdanjim voditeljem nepozabne otroške oddaje Pod klobukom. 

Svojo zasebnost očitno zelo dobro skrivata, tu in tam pa na družbena omrežja vendarle pošljeta kak utrinek svojega skupnega časa. 

​Tako mu je ona javno čestitala za njegov 48. rojstni dan. Irglova je opisala tudi njuno srečanje. 

"Po več kot desetih letih sva se znova srečala pred vhodom v garažo Maximarketa. Tako sva se razveselila drug drugega, da verjameva, da je bilo to najino srečanje pravi dar," je objavila. Kot kaže, to srečanje kar traja in traja, saj se je vmes na spletu oglasila celo Pika Božič z besedami: "Še dobro, da je Kupid dober lokostrelec. Vajino srečanje po več kot desetih letih je namreč tudi zame pravi dar. Pa vse najboljše seveda bratič."

Ste že naročnik? Prijavite se tukaj.

Želite dostop do vseh Večerovih digitalnih vsebin?

Naročite se
Naročnino lahko kadarkoli prekinete.

Sposojene vsebine

Več vsebin iz spleta