Pokojni Perry je ob koncu Prijateljev imel le še eno željo: "Nikomur ne bo mar, razen meni"

D.Ži
07.11.2023 10:25

Malo gledalcev ve, da se je kultna serija 90-ih končala tako, kot si je želel nedavno preminuli igralec.

Do knjižnice priljubljenih vsebin, ki si jih izberete s klikom na ♥ v članku, lahko dostopajo samo naročniki paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Glasovno poslušanje novic omogočamo samo naročnikom paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Poslušaj
Courteney Cox in Matthew Perry v Prijateljih. 
Profimedia

Pokojni igralec Matthew Perry je v svojih spominih "Friends, Lovers, and the Big Terrible Thing" pripovedoval, kako je pred snemanjem zadnje epizode Prijateljev ustvarjalko serije Martho Kauffman, ki mu je bila zelo blizu, prosil za uslugo.

Matthew Perry, nepozabno sarkastičen Chandler iz Prijateljev, je s svojim humorjem pomembno prispeval k povezanosti ekipe.
Profimedia

"Pred zadnjo epizodo sem Martho Kauffman odpeljal na stran. 'Nikomur drugemu ne bo za to mar, razen meni,' sem rekel. 'Torej, lahko dobim zadnjo vrstico teksta?' Ko smo vsi zapuščali stanovanje in je Rachel predlagala zadnjo kavo, je padel zastor na Prijatelje," se je spominjal.

Kauffman mu je željo izpolnila in v zadnjem prizoru serije leta 2004 so gledalci spremljali, kako sta se Monica in Chandler s posvojenima dvojčkoma preselila iz stanovanja v predmestje.

Matthew Perry, nepozabni Chandler iz Prijateljev.
Profimedia

Šest prijateljev pusti svoje ključe na pultu in Rachel vpraša par, ali se morata takoj preseliti, na kar Monica odvrne, da imata malo časa. Rachel nato vpraša druščino, ali želijo kavo, na kar Chandler odgovori: "Seveda, kje?" in s tem zadnjim stavkom v seriji mu je uspelo nasmejati kolege, pa tudi gledalce, ko so se poslovili od kultne serije.

Matt LeBlanc, Lisa Kudrow, David Schwimmer, Matthew Perry, Jennifer Aniston in Courtney Cox v Prijateljih leta 1995. 
Profimedia
Ste že naročnik? Prijavite se tukaj.

Želite dostop do vseh Večerovih digitalnih vsebin?

Naročite se
Naročnino lahko kadarkoli prekinete.

Sposojene vsebine

Več vsebin iz spleta