Sanja Grohar ne bo več vodila oddaje na Planet TV. Brez dlake na jeziku je razkrila, kaj se je zgodilo

D.Ži
19.05.2022 09:40

Ena naših najbolj nepozabnih misic pravi, da od svoje vrednosti ne odstopa.

Do knjižnice priljubljenih vsebin, ki si jih izberete s klikom na ♥ v članku, lahko dostopajo samo naročniki paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Glasovno poslušanje novic omogočamo samo naročnikom paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Poslušaj
Profimedia

Prav dolgo ni trajalo, a po vseh teh letih dela v medijih se je navadila že vseh mogočih scenarijev. Sanja Grohar, nekdanja mis Slovenije, sicer pa uspešna podjetnica, manekenka in spletna vplivnica, je v zadnjem letu na Planet TV vodila oddajo Wow, ki jo je pred njo vodila vplivnica in pevka Gaja Prestor. Končalo se je hitro in se zataknilo tam, kjer se v medijskem svetu konča pogosto ... pri denarju. 

Sanja ni ničesar poskusila zaviti v celofan, tako da se je o koncu vodenja oddaje razpisala kar na svojem Instagramu. Povsem jasno je razkrila, da so ji ponudili prenizek honorar. "Ena luštna sezona je za nami. Vodenje ostaja moja strast in veselim se novih projektov. Velikokrat sem bila omejena s časom, saj sem lastnica dveh uspešnih znamk, ki terjata največ mojega časa poleg mojih dveh fantov. Veste, kako pravijo, 'time is money'. Jaz od svoje vrednosti ne odstopam. Izbrali so bolj budget friendly opcijo," razkriva Sanja in dodaja, da se v teh dneh odpravlja na dopust. Kdo bo nova "buget friendly", torej budžetu prijaznejša voditeljska izbira, pa bomo še izvedeli. 

Ste že naročnik? Prijavite se tukaj.

Želite dostop do vseh Večerovih digitalnih vsebin?

Naročite se
Naročnino lahko kadarkoli prekinete.

Sposojene vsebine

Več vsebin iz spleta