(FOTO) Daily Mail razkril zaslužek Sanje Grohar: Prestižna potovanja, poročne obleke ...

A.L.
31.07.2019 12:09

35-letnica se je v London preselila pred leti in, kot kaže, uspela.

Do knjižnice priljubljenih vsebin, ki si jih izberete s klikom na ♥ v članku, lahko dostopajo samo naročniki paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Glasovno poslušanje novic omogočamo samo naročnikom paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Poslušaj

Eden največjih britanskih časnikov Daily Mail se je v minulih dneh razpisal o slovenski blogerki in influencerki, ki se je večina spomni kot miss Slovenije, Sanji Grohar. Še več, 35-letnica je novinarjem zaupala, kolikšne zaslužke ji omogoča življenje influencerke. Groharjeva je priznala, da s promocijo modnih in lepotnih izdelkov ter potovanji letno zasluži okoli 45 tisoč evrov.
{instagram}https://www.instagram.com/p/B0dCYgap3WM/{/instagram}
{instagram}https://www.instagram.com/p/Bz4xOvrJgGC/{/instagram}
Poleg omenjenega dohodka je v dar prejela poročni obleki v vrednosti osem tisoč evrov ter sedem tisoč evrov vredno potovanje v Mehiko, Španijo, Grčijo in Italijo. Tam Groharjeva z družino uživa v luksuznih hotelskih kompleksih, utrinke pa redno deli tudi z Instagram sledilci, kjer jih je že skoraj sto tisoč.
{instagram}https://www.instagram.com/p/Bza5iO3J7oP/{/instagram}
Kot je priznala v pogovoru za Daily Mail je življenje Instagram zvezdnice mnogo težje, ko ženska postane mati. Sanja Grohar se je namreč pred nekaj meseci razveselila rojstva sina Nicolaija. Nekdanja manekenka in pevka je ob tem dodala, da je sin njena prioriteta. "Zdaj traja desetkrat dlje, da posnamem video ali fotograijo, potrebnega je več načrtovanja, vse pa se vrti okoli urnika mojega sina," je povedala Groharjeva, ki že več let živi v Londonu.
{instagram}https://www.instagram.com/p/BzkPu0HpPGA/{/instagram}
Kot je razkrila, je bloganje sprva bil le hobi, kasneje pa je postal njen posel, ki ji vzame 24 ur na dan. Priznala je, da se ne zna "izklopiti" in je služba postala njen način življenja.
{instagram}https://www.instagram.com/p/ByfoJxgp4xM/{/instagram}
{instagram}https://www.instagram.com/p/Bw18bmAJFR4/{/instagram}

Ste že naročnik? Prijavite se tukaj.

Želite dostop do vseh Večerovih digitalnih vsebin?

Naročite se
Naročnino lahko kadarkoli prekinete.

Sposojene vsebine

Več vsebin iz spleta