Skrušena od žalosti po smrti partnerja se je po dolgem času pokazala Sandra Bullock, oboževalci občudujejo njen pogum

D.Ži
06.11.2023 10:01

Življenje mora naprej. To dokazuje tudi nasmeh ene najbolj priljubljenih hollywoodskih zvezdnic, ki se je po izjemno težkem obdobju podala na sprehod.

Do knjižnice priljubljenih vsebin, ki si jih izberete s klikom na ♥ v članku, lahko dostopajo samo naročniki paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Glasovno poslušanje novic omogočamo samo naročnikom paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Poslušaj
Za Sandro Bullock so zelo težki meseci. 
Profimedia

Po dolgem času so paparaci v javnosti posneli igralko Sandro Bullock. 59-letna zvezdnica je pred tremi meseci izgubila partnerja Bryana Randalla, ki se je zadnja leta boril z ALS (amiotrofično lateralno sklerozo).

Že dolgo je nismo videli tako nasmejane. Žalost bo vedno ostala, a življenje mora naprej.  
Profimedia

Fotografirali so jo med odhodom v lepotni center, oblečena je bila v črno. Številne oboževalce veseli, da je na Sandrinem obrazu po obdobju globoke žalosti spet nasmeh.

Zvezdnica si je privoščila sproščen sprehod.  
Profimedia

Ameriški fotograf Bryan Randall, s katerim je Sandra vzgojila dva posvojena otroka, je 5. avgusta umrl za posledicami ALS. Star je bil komaj 57 let, zadnji dve leti njegovega življenja je zanj skrbela Sandra in za pomoč najemala najboljše zdravnike.

"Z veliko žalostjo sporočamo, da je Bryan Randall 5. avgusta mirno umrl po triletni bitki z ALS," je sporočila njegova družina. "Bryan se je že zgodaj odločil, da bo njegovo spopadanje z ALS ostalo zasebno, in tisti, ki smo skrbeli zanj, smo se potrudili, da smo izpolnili njegovo prošnjo," so dodali.

Z možem sta bila tiho bitko, a se žal ni izšlo dobro. 
Profimedia

Bullockova je spoznala Randalla, ko je januarja 2015 fotografiral rojstni dan njenega sina Louisa. Istega leta sta potrdila, da sta v zvezi, in se skupaj pojavila na poroki Jennifer Aniston in Justina Therouxa.

"Našla sem ljubezen svojega življenja. Ne potrebujem kosa papirja, da bi bila predana partnerica in mati," je nekoč v intervjuju o njuni zvezi povedala Sandra.

Ste že naročnik? Prijavite se tukaj.

Želite dostop do vseh Večerovih digitalnih vsebin?

Naročite se
Naročnino lahko kadarkoli prekinete.

Sposojene vsebine

Več vsebin iz spleta