Slovensko zvezdnico so vprašali, ali je že spala z žensko. S pikantnim odgovorom je marsikoga presenetila

D.Ži
08.07.2023 08:50

Ves Balkan obožuje Senido, ona pa ima rada ljudi. Nepokvarjene, takšne, ki so dobri z njo.

Do knjižnice priljubljenih vsebin, ki si jih izberete s klikom na ♥ v članku, lahko dostopajo samo naročniki paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Glasovno poslušanje novic omogočamo samo naročnikom paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Poslušaj
Profimedia

Pevka Senida nikoli ni imela težav z vprašanji glede svoje spolnosti, te dni je spet spregovorila o svojem intimnem življenju in razkrila, da ji je vseeno, ali je z njo v postelji moška ali ženska.

Slovenska glasbenica, ena največjih zvezdnic na območju nekdanje skupne države, je že večkrat namignila, da se, kar se ljubezni tiče, ne namerava tlačiti v okvirje.

Tokrat je umetnica, s pravim imenom Senida Hajdarpašić, v oddaji odgovarjala na vprašanja oboževalcev. Na vprašanje, ali je že spala z žensko, je odgovorila: "Zakaj to koga briga? Je to dekle gledalo prejšnjo oddajo, kjer sem govorila o tem? Mogoče se je od takrat kaj spremenilo ... Saj veste kako je... Daj, kar daš! Ljubezen je ljubezen! Ne zanima me ... Daj, kar daš,'' je dejala v smehu, piše Blic.

Čeprav je o njenem ljubezenskem življenju le malo znanega, je pevka nekoč vse skupaj na kratko pokomentirala, a prav veliko ni izdala. "Rada imam ljudi. Ne gledam na to, kdo ali kaj je. Edino, kar je pomembno, je, da si dober z mano in to je to. Rada imam dobre ljudi. Nepokvarjene,'' je dejala.

In da z istospolno usmerjenostjo nima težav, je pokazala pred dvema letoma, ko je nastopila na zagrebški paradi ponosa. "Dober večer, dober dan. Smo danes gej? Da, smo ... in jaz sem gej z vami!'' je takrat vpila.

Ste že naročnik? Prijavite se tukaj.

Želite dostop do vseh Večerovih digitalnih vsebin?

Naročite se
Naročnino lahko kadarkoli prekinete.

Sposojene vsebine

Več vsebin iz spleta