Telemach Slovenija s stotim mobilnim partnerjem za gostovanja v omrežju 5G po svetu

Oglasno sporočilo Oglasno sporočilo
29.05.2023 00:00

Telemach Slovenija je maja vzpostavil komercialne storitve s stotim mobilnim partnerjem za gostovanja v omrežju 5G. Tako sledi sodobnim trendom, s katerimi svojim uporabnikom zagotavlja najboljšo uporabniško izkušnjo.

Do knjižnice priljubljenih vsebin, ki si jih izberete s klikom na ♥ v članku, lahko dostopajo samo naročniki paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Glasovno poslušanje novic omogočamo samo naročnikom paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Poslušaj
Arhiv naročnika

Omrežje sedanjosti in prihodnosti 5G, ki je mobilne komunikacije dvignilo na povsem novo raven, se hitro širi in postaja del vsakdana mobilnih uporabnikov. Pri Telemachu Slovenija pospešeno vlagajo v svoje mobilno omrežje in bodo tudi v prihodnje, hkrati pa se trudijo, da bi imeli njihovi uporabniki najboljšo izkušnjo tudi, ko potujejo v tujino.

Tako imajo v podjetju v kar 195 državah sveta s 454 mobilnimi operaterji vzpostavljene storitve gostovanja, nov mejnik pa so dosegli na področju 5G ta mesec, ko so za gostovanje v omrežju nove generacije vzpostavili storitve z že 100. partnerjem. Pri tem pokrivajo že celotno Evropsko unijo in tudi Združeno kraljestvo, poleg tega pa še 40 omrežij zunaj EU. Seznam se nenehno povečuje, saj v podjetju vseskozi spremljajo, v katerih državah so še operaterji, ki so nared za 5G.

Ste že naročnik? Prijavite se tukaj.

Želite dostop do vseh Večerovih digitalnih vsebin?

Naročite se
Naročnino lahko kadarkoli prekinete.