Tenisač hrvaških korenin je s svojo punco posnel zelo poreden film

D.Ži
17.11.2020 10:48

Bernard Tomić, nekoč eden od dvajsetih najboljših tenisačev na svetu, je prodrl v malce drugačne vode.

Do knjižnice priljubljenih vsebin, ki si jih izberete s klikom na ♥ v članku, lahko dostopajo samo naročniki paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Glasovno poslušanje novic omogočamo samo naročnikom paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Poslušaj

Bernard Tomić, avstralski tenisač hrvaških korenin, je debitiral na spletni strani za odrasle OnlyFans. Z njegovim pornografskim prebojem se je pohvalila njegova punca Vanessa Sierra, ki je fotografijo s snemanje objavila na Instagramu. 28-letni tenisač, ki je trenutno 224. na lestvici ATP, pred nekaj leti pa se je prebil med najboljših dvajset, je minuli teden potrdil, da je v zvezi z zvezdnico resničnostnih šovov Vanesso Sierra. Kot je razvidno iz wikipedije, je tudi sam že sodeloval v resničnostnem šovu.

Nekaj dni kasneje je ona v javnost poslala utrinek s snemanja njunega porednega filmčka. "Ups, prepričala sem Tomića, da naredi nekaj slabega, Poglejte na moji videostrani. Mama, oprosti, mi," je pripisala fotografiji, kasneje pa razkrila, da je bilo vse skupaj njegova ideja.

Dodala je tudi, da njen dragi pridno trenira in da se namerava v teniške vode spet skozi velika vrata vrniti naslednje leto.

Ste že naročnik? Prijavite se tukaj.

Želite dostop do vseh Večerovih digitalnih vsebin?

Naročite se
Naročnino lahko kadarkoli prekinete.

Sposojene vsebine

Več vsebin iz spleta