(FOTO) Leta ji ne pridejo do živega: Poglejte, kako je danes videti teniška zvezdnica nekdanje Jugoslavije

A.L.
28.09.2020 13:16

Pod fotografijo, na kateri pozira z bankovcem za en dolar, je prejela številne pohvale, oglasili so se oboževalci, ki so navdušeni nad njenim naravnim videzom.

Do knjižnice priljubljenih vsebin, ki si jih izberete s klikom na ♥ v članku, lahko dostopajo samo naročniki paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Glasovno poslušanje novic omogočamo samo naročnikom paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Poslušaj

Leta ji ne pridejo do živega. Monika Seleš, najbolj znana teniška igralka nekdanje Jugoslavije, je pred dnevi na Twitterju objavila selfi in zanj prejela pohvale oboževalcev z vsega sveta. Seleševa je bila poleg tega, da je po dolgi dominaciji na vrhu izrinila legendarno Steffi Graff in postala najboljša teniška igralka sveta, ostala v spominu tudi kot najmlajša tenisačica v zgodovini, ki je z le 16 leti osvojila Roland Garros.

Profimedia

Legendarna teniška igralka madžarskega porekla, rojena v Novem Sadu, odraščala pa je v Ameriki, kamor se je preselila, da bi gradila teniško kariero, je osvojila devet velikih turnirjev, njeno kariero pa je zaznamoval tudi napad z nožem. Navijač njene tekmice Steffi Graf jo je v napadu močno ranil. Čeprav se je rana hitro zacelila in se je po dveh letih lahko vrnila k profesionalnemu tenisu, so nekdanji športnici ostale hude psihološke posledice.

V preteklih letih se je Monika Seleš borila z bulimijo in depresijo, o svojem duševnem zdravju pa je pisala v knjigi Getting a Grip: On My Body, My Mind, My Self. Še naprej redno govori o svojem duševnem zdravju, zato je postala navdih za mnoge.

Profimedia

Danes je stara 46 let in je poročena z 32-let starejšim poslovnežem Tomom Golisanom, s katerim je v zvezi od leta 2009. Živi mirno družinsko življenje na Floridi, občasno pa objavlja tudi na Twitterju, kjer ji sledi več kot 20.000 ljudi.

Pod fotografijo, na kateri pozira z bankovcem za en dolar, je prejela številne pohvale, oglasili so se oboževalci, ki so navdušeni nad njenim naravnim videzom.

Ste že naročnik? Prijavite se tukaj.

Želite dostop do vseh Večerovih digitalnih vsebin?

Naročite se
Naročnino lahko kadarkoli prekinete.

Sposojene vsebine

Več vsebin iz spleta