Trenirajte trebušne mišice: Prihaja Tota komedija 2 z novimi povsem utrganimi komiki

D.Ži
24.10.2024 19:00

Odštevanje bo Boba leta stopnjuje Tota komedija 2, ki vas bo 7. novembra v Lutkovnem gledališču Maribor nasmejala do solz. Njene zvezde: Tanja Kocman, Rene Volker, David Gorinšek, Jan David Kljenak in voditelj Aleksander Pozvek.

Do knjižnice priljubljenih vsebin, ki si jih izberete s klikom na ♥ v članku, lahko dostopajo samo naročniki paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Glasovno poslušanje novic omogočamo samo naročnikom paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Poslušaj
"Zvedeli boste, kako je smeh vedno dobro zdravilo, tudi, ko koga zelo pogrešamo in zakaj je moja mama vedno vedela … “ vas draži Tanja Kocman.
Grega Hočevar

Kar završalo je med ljubitelji smeh, dobre zabave in ravno prav pikantne pikrosti, ko smo vam povedali, da se ekipa, ki pripravlja Bob leta, prireditve veseli že tako zelo, da se je odločila mučno čakanje skrajšati in popestriti z nizom stand-up predstav Tota komedija. In ker so bobovski ustvarjalci navdušeni nad mislijo "pričakujte nepričakovano", zdaj razkrivajo datum in posadko Tote komedije 2, ki se bo v Lutkovnem gledališču Maribor zgodila 7. novembra, v zadnjih trenutkih predmartinovske treznosti. Obeta se večer presežkov in simpatične "smotanosti", kar nakazuje podatek, da vas bo v voditeljski vlogi skozi smeha poln šov popeljal nepredvidljivi Aleksander Pozvek. A, ne glede na to, kako zelo radi ga že imate, ne bo ostalo le pri njem, saj vam bodo nepozaben in prepotrebne sprostitve poln večer pričarali še brezkompromisno iskrena in brutalno samokritična Tanja Kocman, provokativni Rene Volker, nepogrešljivi "izviseli bobovec" David Gorinšek in simpatični, svežine poln Jan David Kljenak, v katerega se je kakšna gledalka tudi že zatreskala.

Za tiste tri med vami, ki jih še ne poznate, kratka predstavitev. Tanja Kocman je svojo prepoznavnost pred leti gradila na radiu v priljubljenem radijskem šovu s Korijem, potem pa postala, zlasti pri ženskah, izjemno priljubljena v zapisih brez dlake na jeziku na družbenih omrežjih. Danes jo lahko gledamo v kar dveh komičnih predstavah, Na Zdravje s Tino Gorenjak in Ženske brez filtra. "Vmes pa si z veseljem vzamem čas za vas, dragi Mariborčani, da vas nasmejem v hramu lutk. Zvedeli boste, kako je smeh vedno dobro zdravilo, tudi, ko koga zelo pogrešamo in zakaj je moja mama vedno vedela … “ vas draži Tanja.

 David Gorinšek je nekoč vodil Bob leta. 
Sašo Bizjak

David Gorinšek je radijec, ki rad stopi na oder. Svojo kariero je začel hkrati na stand-up odrih in pred radijskimi mikrofoni. Trenutno dela na Radiu City, kjer moderira in vas skuša spraviti v smeh v dopoldanskih urah. Kljub temu pa mu je glavni 'gušt' nastopati zvečer na odru, pred živim občinstvom in slišati vaš glasen smeh. Njegov moto je: "Dokler ne letijo glaži po tleh, nisem zadovoljen". Zelo verjetno je največji trenutek v njegovi karieri doslej vodenje prireditve Bob leta aprila 2023. Je idejni vodja Stand up Avtmigecov, festivala Smejalnice in organizator mnogih komičnih dogodkov na širšem območju Štajerske in še kje. Hkrati je tudi eden od producentov Stand up Lenta na festivalu Lent.

Rene Volker je vaš dobri znanec z mariborskih ulic. 
Igor Napast

Rene Volker je štajerski žvižgač, mož ki ga je moč srečati na ulicah s kuhanim vinom ali nad vodometom s piščalko, kjer usmerja otroke, da ne bi koga previsoko odneslo. Če kdo, je on brez dlake na jeziku, kar je dokazal tudi na ljubljanskem festivalu stand-up komedije Panč. “Pridite, da vam povem, kako rad vas imam," pravi. 

Jan David Kljenak, komik mlajše generacije, svoj smisel življenja še vedno išče na vse možne načine. Zato sam pravi, da je v iskanju izgubljenega časa dejansko veliko časa izgubljenega. Rad se pogovarja, zato je iz tega naredil svoj podkast.

Vstopnice za Toto komedijo 2 bodo na voljo na Eventim.si in vseh prodajnih mestih Eventima (pošte, trafike ...), naročniki Večera na prodajnih mestih popust uveljavite s potrdilom o zadnji plačani naročnini. 

Vaše mnenje šteje!

Vaše mnenje šteje!

Sodelujte v anketi in pomagajte soustvarjati prihodnost naših vsebin.

Sodelujte
Ste že naročnik? Prijavite se tukaj.

Želite dostop do vseh Večerovih digitalnih vsebin?

Naročite se
Naročnino lahko kadarkoli prekinete.

Sposojene vsebine

Več vsebin iz spleta