Tote komedije nočete zamuditi, prihaja stand-up spektakel, ki vas bo ogrel pred Bobom leta

Denis Bende Živčec Denis Bende Živčec
11.10.2024 10:17

Ne puščajte otrok na obvoznici, a pridite na Toto komedijo, ki bo 24. oktobra v mariborskem lutkovnem gledališču vaše čakanje na Bob leta naredila bolj znosno.

Do knjižnice priljubljenih vsebin, ki si jih izberete s klikom na ♥ v članku, lahko dostopajo samo naročniki paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Glasovno poslušanje novic omogočamo samo naročnikom paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Poslušaj
"Sicer se kot Velenjčan še ne morem odločiti, a bi navijal za NK Celje ali NK Maribor, vem pa, da zelene že nekaj časa ni več v garderobi," pravi Uroš Kuzman.
Tota Komedija

Že nestrpno čakate na Bob leta? Tudi mi, a ker je do januarja še kar nekaj časa, pustimo stročnice zaenkrat ob strani. Ker dobro vemo, da od nestrpnosti že mencate z nogami, se je ekipa, ki ustvarja to nesporno legendarno prireditev odločila, da vam čakanje začini z dodatno zabavo. Tako ponosno naznanjajo, da prihaja Tota komedija, niz neprekosljivih stand-up večerov, v katerih bodo solze smeha iz vas izvabljali ravno prav pikantni in nabriti vrhunski komiki. Brez filtra, brez cenzure, naravnost v žilo. Če ste ljubitelji stand-upa, potem veste, kako dobri so in kako daleč so pripravljeni iti. Prva Tota komedija se bo zgodila 24. oktobra v Lutkovnem gledališču Maribor, njene zvezde pa bodo prefrigani in v vseh pogledih izjemni Uroš Kuzman, Alen Borišek in Alen Mastnak. Da ne bo vzdušje kot v kasarni, fantje potrebujejo še žensko roko.

Kupi vstopnico

Skozi njihove nastope bo v svojem mejno damskem, a vedno šarmantnem slogu krmarila Maja Monrue, vaša priljubljena so-voditeljica Boba leta. Skupaj z ekipo je ognjena rdečelaska že v nizkem štartu. Skupaj s kolegom Aleksandrom Pozvekom in ostalimi soborci so se že lotili pregleda leta in snovanja šaljivih preobratov. "To bo moj tretji Bob leta in glede na to, da sem lani prijahala na oder na konju, imam letos zelo veliko novih idej, kako to preseči. Ekipa se že drži za glavo. Po drugi strani pa je uvedba novih napovedovalnih stand-up dogodkov Tota komedija, zelo nežen a zato nič manj dinamičen uvod v pričakovanje velike prireditve. Z menoj bodo 24. oktobra na odru Lutkovnega gledališča stali prekaljeni stand-up komiki, dva Alena in profesor Kuzman in eden med njimi se nam bo pridružil tudi na Bob leta. Kateri? Seveda, ne povem ... pridite preverit sami!" pravi Maja, ki je tako razkrila še eno skrivnost. Dregnili smo že v Uroša Kuzmana, ki že komaj čaka, da vas vidi v solzah. Smeha, seveda. "V Štajersko prestolnico tokrat prihajam kot novozaposleni učitelj na Univerzi v Mariboru, tako da bo nastop malce drugačen, ker že čutim, da mi po žilah teče malo vijolične krvi. Sicer se kot Velenjčan še ne morem odločiti, a bi navijal za NK Celje ali NK Maribor, vem pa, da zelene že nekaj časa ni več v garderobi. Skratka, forza Maribor el viva Štajerska," vzhičeno vpije v telefon. Alen Borišek očitno pripravlja nekaj zelo "šarf".

Kupi vstopnico

"Načeloma lahko pričakujemo kar zanimiv večer. Če ne drugega, bodo starši pustili otroke doma in šli sami v lutkovno gledališče, gledat predstavo. No vsaj upam, da jih bodo pustili doma oziroma kje na varnem. Ne jih pustit na obvoznici. Ali pred vhodom. Kakorkoli. Večer poln smeha - ker itak, da bom to rekel -  in večer poln zabave. Ker itak da bo tudi to. Morda bo kje kakšen konj. Morda. Ne vem. Če ne, pridemo pa peš. Upam, da se vidimo," sporoča Borišek. Alen Mastnak je že več kot ogret. "Tokrat na odru brez lutk, a z ostrimi šalami, ki jih bomo stresali iz rokava. Pridite in se nasmejite v naši družbi. Lep večer, ki bo ogrel vaše trebušne mišice in poskrbel za dozo smeha. Bodo šale pikantne? Bo kdo izmed komikov šel predaleč? Kdo je Alen Mastnak? Vse to izveste 24 oktobra v Mariboru. Se vidimo!" pravi in hkrati razkriva, da pride tudi Rok Smrekar. Vstopnice za prvo Toto komedijo so že na volji na Eventim.si in vseh prodajnih mestih Eventima (pošte, trafike ...), naročniki Večera na prodajnih mestih popust uveljavite s potrdilom o zadnji plačani naročnini. 

Kupi vstopnico

Vaše mnenje šteje!

Vaše mnenje šteje!

Sodelujte v anketi in pomagajte soustvarjati prihodnost naših vsebin.

Sodelujte
Ste že naročnik? Prijavite se tukaj.

Želite dostop do vseh Večerovih digitalnih vsebin?

Naročite se
Naročnino lahko kadarkoli prekinete.

Sposojene vsebine

Več vsebin iz spleta