(VIDEO) Filip Flisar iskreno o razpadu zveze in težkem življenjskem obdobju: "V zadnjih letih sem pojedel veliko govna"

D.Ži
04.09.2023 12:06

Po pohorski strmini sta se sprehodila naš nekdanji smučarski as in klepetava voditeljica priljubljene pogovorne oddaje.

Do knjižnice priljubljenih vsebin, ki si jih izberete s klikom na ♥ v članku, lahko dostopajo samo naročniki paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Glasovno poslušanje novic omogočamo samo naročnikom paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Poslušaj
Mediaspeed

Pohorska strmina je pred dnevi gostila zanimivo, zgovorno, predvsem pa zelo iskreno dvojico. Lea Mederal, simpatična voditeljica priljubljene oddaje Potep z Leo, v kateri ji je svoje življenjske zgodbe zaupalo že kar nekaj znanih Slovencev, je tokrat na vzpon povabila Filipa Flisarja, ki ji je že kar v začetku pojasnil, da je bolj narejen za spust po bregu kot pa vzpon nanj. A je kleni pohorski šunki, kot mu pravijo oboževalci, šlo kar dobro od nog. Pa tudi z jezika, saj se je med zadihano dvojico razvil barvit pogovor, tudi o njegovi zaključeni karieri v smučarskem krosu, zasebnem življenju in načrtih za prihodnosti. Dotaknila sta se tudi tega, da se je Flisar leta 2021 razšel s svojo dolgoletno partnerico Moniko Vuk. Bivša partnerja imata hčer Sofio. Ni bilo pričakovati, da bi se Flisar na veliko lotil javnega pranja umazanega perila, a nekaj pa je vendarle povedal. 

"Bilo je slabo. V zadnjih letih sem pojedel veliko govna," je dejal in dodal, da je konec razmerja ravno sovpadal s koronavirusom in zaključkom njegove kariere. Bilo je vse polno vse prej kot lahkih izzivov, a je zmogel naprej. "Ko pride otrok, potem vidiš razlike med enim in drugim," je dejal Flisar, ki je medtem že nekaj časa v srečni zvezi z nekdanjo deskarko na snegu Saro Domajnko. Našla in ujela sta se na več področjih. 

"Če hočeš imeti nekoga ob sebi, s katerim boš lahko deloval v dobrem in slabem, ne more biti popolnoma drugačen od tebe. Imeti morata podobna življenjska načela," meni Flisar, ki smo ga na minulem Festivalu Lent lahko spet videli kot člana razvpite petčlanske stand-up zasedbe Autsajderji, kjer je blestel ob Johnu Denhoffu, Marcosu Tavaresu, Boru Greinerju in 6Pack Čukurju.  

Ste že naročnik? Prijavite se tukaj.

Želite dostop do vseh Večerovih digitalnih vsebin?

Naročite se
Naročnino lahko kadarkoli prekinete.

Sposojene vsebine

Več vsebin iz spleta