(VIDEO) Hrvaški medij pokazal odziv Joker Out nad uvrstitvijo Let 3 v finale. Presenečeni boste ...

A.L.
10.05.2023 10:15

Let 3 in Joker Out ne skrivajo, da so v odličnih odnosih.

Do knjižnice priljubljenih vsebin, ki si jih izberete s klikom na ♥ v članku, lahko dostopajo samo naročniki paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Glasovno poslušanje novic omogočamo samo naročnikom paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Poslušaj
EPA

Hrvaški Index se je dan po prvem evrovizijskem polfinalu razpisal o skupini Joker Out. Slovenski fantje niso skrivali navdušenja nad uvrstitvijo hrvaških predstavnikov Let 3 v finale. Na posnetku, ki ga je na Instagramu delila RTV Slovenija, je moč videti, kako frontman zasedbe Bojan Cvjetićanin po razglasitvi finalistov s stisnjenimi pestmi, dvignjenimi visoko v zrak, skoči s stola, medtem ko ostali člani skupine navdušeno ploskajo. Kot kaže, slovenski glasbeniki hrvaškim kolegom iskreno privoščijo dobro uvrstitev.

Let 3 in Joker Out ne skrivajo, da so v odličnih odnosih. Za 24ur so ​Prlja, Mrle in ostali člani reške zasedbe o skupini Joker Out nedavno dejali: "Lepi fantje so, če bo priložnost, bi radi zaigrali skupaj, morda si bomo skupaj zatikali nageljne v rit ali užgali 'grupiča', kaj takega." 

Reuters

Sicer pa čestitke Hrvatom za uvrstitev v finale dežujejo tudi iz drugih koncev sveta: "Bravo, Hrvaška", "Super so", "Oni so edini original, vse ostale pesmi so plagiati", "Čestitam", "V finalu bom še enkrat glasoval za vas, pozdrav iz Izraela", "Mojstrovina, geniji", "To je popolno, zaslužili so si finale" ...

Reuters

Nad uvrstitvijo v sobotni finale so bili več kot navdušeni tudi člani hrvaške zasedbe, ki so svoj uspeh bučno proslavili.

Ste že naročnik? Prijavite se tukaj.

Želite dostop do vseh Večerovih digitalnih vsebin?

Naročite se
Naročnino lahko kadarkoli prekinete.

Sposojene vsebine

Več vsebin iz spleta