(VIDEO) Joker Out poskrbeli za spektakel v Stožicah

A.L.
07.10.2023 07:28

Joker Out sestavljajo Bojan Cvjetićanin na vokalih, Jure Maček na bobnih, Kris Guštin in Jan Peteh na kitari in Nace Jordan na basu.

Do knjižnice priljubljenih vsebin, ki si jih izberete s klikom na ♥ v članku, lahko dostopajo samo naročniki paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Glasovno poslušanje novic omogočamo samo naročnikom paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Poslušaj
Fotografija iz enega od njihovih koncertov na Hrvaškem.
Andrej Petelinšek

Dvorana Stožice je sinoči pokala po šivih. Glasbena skupina Joker Out je z glasbo in vizualnimi efekti razvnela 12.000 glavo množico obiskovalcev. Koncert, ki je bil razprodan, so mladi glasbeniki napovedali že pred enim letom, to pomeni še preden so bili izbrani na Emi in posledično veliko priljubljenostjo na evropskih odrih.

"Naelektrenost atmosfere tik pred prihodom zasedbe na oder je naježila dlake tudi tistim do takrat najbolj apatičnim v dvorani, ki so na koncertu opravljali zgolj vlogo spremljevalcev največjih oboževalk in oboževalcev. Res težko je bilo ostati ravnodušen ob takšnem sprejemu ljubljencev tokratnega stoženskega občinstva," povzema dogajanje MMC. "Kričite na vso grlo," je velevalo besedilo uvodne skladbe Sunny Side of London, navdušencev pa za huronski vložek ni bilo treba prositi dvakrat, še piše portal. 

Joker Out sestavljajo Bojan Cvjetićanin na vokalih, Jure Maček na bobnih, Kris Guštin in Jan Peteh na kitari in Nace Jordan na basu. 

Skupina je nastala maja 2016 po razpadu skupin Apokalipsa in Buržuazija. Svoj prvi nastop so imeli na Festivalu na gaju. Kasneje so izdali svoj prvi singel Kot srce, ki kri poganja, do danes pa so nanizali že številne uspešnice, vključno z evrovizijsko Carpe Diem.

Ste že naročnik? Prijavite se tukaj.

Želite dostop do vseh Večerovih digitalnih vsebin?

Naročite se
Naročnino lahko kadarkoli prekinete.

Sposojene vsebine

Več vsebin iz spleta