(VIDEO) Kakšen uspeh! Na koncert Joker Out v Londonu prišel eden največjih svetovnih zvezdnikov ta hip

A.L.
21.07.2023 10:25

Na TikToku se je pojavil tudi posnetek iz zakulisja, kjer Joker Out rajajo skupaj z zvezdnikom.

Do knjižnice priljubljenih vsebin, ki si jih izberete s klikom na ♥ v članku, lahko dostopajo samo naročniki paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Glasovno poslušanje novic omogočamo samo naročnikom paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Poslušaj
Sašo Bizjak

Skupini Joker Out bo letošnje leto gotovo ostalo v spominu kot eno najpomembnejših in najboljši doslej. Po nastopu na Evroviziji se njihova kariera tako pri nas kot v tujini strmo vzpenja, te dni so napolnili dvorane v Združenem kraljestvu. Nazadnje je množica z njimi rajala včeraj v Londonu, med navdušene oboževalce pa se je pomešal tudi Lewis Capaldi, eden največjih zvezdnikov ta hip.

@jokerman_bojan Joker Out with Lewis Capaldi 😱 Credits of the video: @ 87shots and @ tejalisjak from ig 🎬 #jokerout #bojancvjetićanin #bojancveticanin #bojan #fyp #foryoupage #eurovision #lewiscapaldi ♬ original sound - jokerman

Na TikToku se je pojavil tudi posnetek iz zakulisja, kjer Joker Out rajajo skupaj s Capaldijem.

Spomnimo, škotski glasbenik je po nastopu na festivalu Glastonbury napovedal, da bo začasno prekinil turnejo, da bi se prilagodil posledicam Tourettovega sindroma, ki so mu ga diagnosticirali nedolgo nazaj. Nastop, na katerem se je glasbeniku zlomil glas in je zato verze njegove uspešnice do konca odpelo občinstvo, je bil po mnenju številnih srce parajoč.

Ste že naročnik? Prijavite se tukaj.

Želite dostop do vseh Večerovih digitalnih vsebin?

Naročite se
Naročnino lahko kadarkoli prekinete.

Sposojene vsebine

Več vsebin iz spleta