(VIDEO) Kaj bo rekla žena? Enrique Iglesias na usta strastno poljubil oboževalko in sprožil škandal

D.Ži
20.09.2022 09:57

Zgodilo se je v hipu, a odmeva. Tudi zato, ker je vroči latino zvezdnik posnetek poljuba na svojem profilu delil kar sam.

Do knjižnice priljubljenih vsebin, ki si jih izberete s klikom na ♥ v članku, lahko dostopajo samo naročniki paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Glasovno poslušanje novic omogočamo samo naročnikom paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Poslušaj
Profimedia

Pevec Enrique Iglesias je šokiral oboževalce z novim videoposnetkom, ki je postal viralen na družbenih omrežjih.

Enrique, ki je že več kot dve desetletji poročen s svojo ženo Ano Kurnikovo, je oboževalko poljubil na lice, nato je ona obrnila glavo in dobila še poljub na ustnice.

Enrique je med naglim cmokanjem bil videti presenečen, vendar je oboževalko zgrabil za pas, ji dovolil, da v miru posname sebek, nato pa se je v spremstvu nekoliko vznemirjenih varnostnikov umaknil.

Iglesias je nato posnetek objavil na lastnem Instagram profilu in sprožil plaz začudenih komentarjev.

Oboževalci so zaskrbljeni, da bo posnetek razjezil njegovo ženo. "Ali bo tvoja žena razburjena?", "Kako Ana dovoli, da se kaj takega dogaja?", "O moj bog, poročen je ..." so le nekateri od komentarjev. No, Ana se očitno nad videnim ne vznemirja preveč.

Ruska teniška igralka, ki je nekoč odigrala glavno vlogo v spotu za njegovo uspešnico Escape, svojemu izbrancu očitno zaupa.

Zaljubila sta se med snemanjem seksi prizorov, kemija med njima je bila opazna takoj. Enrique, ki tako kot Kurnikova sila nerad govori o zasebnem življenju, je po snemanju legendarnega spota o Ani govoril same lepe reči. "Je lepa, nadarjena, odlična teniška igralka. Ni vam treba biti dober igralec, da prepričljivo poljubite Ano," je takrat dejal pevec. Ljubezen med njima se je rodila zelo hitro in traja vse do danes.

Profimedia

Singel "Escape" je osvojil lestvice po vsem svetu, po izidu marca 2002 pa se je par prvič javno pojavil skupaj. Prišla sta na podelitev nagrad MTV in se zaljubljeno gledala, ko je on na odru odpel uspešnico "Hero". Pevca je spremljala tudi leta 2003 na premieri filma Bilo je nekoč v Mehiki, v katerem je nastopil. Naslednje leto so se pojavile govorice, da sta Ana in Enrique zaročena, ker so jo videli nositi zajeten diamantni prstan, vendar nihče od dvojice tega ni komentiral.

Profimedia

Januarja 2018 sta presenetila javnost, ko sta na Instagramu razkrila, da imata dvojčka, hčerko Lucy in sina Nicholasa. Nekdanja teniška igralka ju je rodila decembra 2017.

Profimedia

Nekateri so trdili, da jima je pomagala nadomestna mati, a je Kurnikova nato delila staro fotografijo, na kateri se vidi trebušček v 37. tednu nosečnosti. Par je tudi uspešno skrival rojstvo tretjega otroka, hčerke Mary, ki se je rodila 30. januarja 2020.

Profimedia
Ste že naročnik? Prijavite se tukaj.

Želite dostop do vseh Večerovih digitalnih vsebin?

Naročite se
Naročnino lahko kadarkoli prekinete.

Sposojene vsebine

Več vsebin iz spleta