(VIDEO) Kakšen raj na Zemlji! Poglejte, kje počitnice preživljata Lado Bizovičar in njegova Anela

A.L.
10.06.2024 15:06

Posnetek, ki ga je sledilcem pokazala Anela, kaže, da sta z Ladom odkrila pravi raj na Zemlji.

Do knjižnice priljubljenih vsebin, ki si jih izberete s klikom na ♥ v članku, lahko dostopajo samo naročniki paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Glasovno poslušanje novic omogočamo samo naročnikom paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Poslušaj

O razmerju voditelja Lada Bizovičarja in njegove srčne izbranke Anele Šabanagić vemo bolj malo. Tu in tam s sledilci na Instagramu delita kakšen utrinek družinskega življenja, znano pa je, da je par navdušen nad potovanji. Vsako leto tako obiščeta kakšen še neznani košček sveta. Tokrat se jima je izpolnila dolgoletna želja.

"Otočje Raja Ampat, Zahodna Papua - najina prva destinacija s seznama pred osmimi leti se je končno zgodila! Tako odmaknjen, prvinski in očarljiv kraj, snorklanje in potapljanje v kristalno čisti vodi, polni pisanih koral in na tisoče vrst rib. Ne bi mogla biti bolj srečna in hvaležna, da sta bili najini dekleti del tega neverjetnega potovanja! Resnično najbolj edinstvena izkušnja na vseh naših potovanjih in najlepši kraj, na katerem sva bila," je na družbenem omrežju zapisala Anela, ki ni skrivala navdušenja. Še toliko bolj je bilo potovanje zanju posebno zato, ker sta jima družbo delali njuni hčerki.

Kliknite na spodnjo povezavo!

Posnetek, ki ga je sledilcem pokazala Anela, kaže, da sta z Ladom odkrila pravi raj na Zemlji. 

Ste že naročnik? Prijavite se tukaj.

Želite dostop do vseh Večerovih digitalnih vsebin?

Naročite se
Naročnino lahko kadarkoli prekinete.

Sposojene vsebine

Več vsebin iz spleta