(FOTO) Tako je videti notranjost doma Lada Bizovičarja: Na steni visi nekaj, kar ima močno čustveno vrednost

D.Ži
15.04.2024 10:24

O zasebnem življenju našega priljubljenega voditelja in žiranta vemo zelo malo, k sreči pa kak utrinek iz skrbno varovane družinske trdnjave vsake toliko objavi njegova partnerica.

Do knjižnice priljubljenih vsebin, ki si jih izberete s klikom na ♥ v članku, lahko dostopajo samo naročniki paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Glasovno poslušanje novic omogočamo samo naročnikom paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Poslušaj
Lado Bizovičar bo z Afriko ostal povezan vse življenje.
Sandi Fišer

Če boste čakali na Lada Bizovičarja, da vam na široko odpre vrata svojega doma, potem boste čakali zelo dolgo. Naš voditelj, glasbenik in sodnik raznih talentšovov svojo zasebnost varuje kot trdnjavo, zaveda se, da je zanimanje javnosti za njegovo zasebno življenje veliko. K sreči pa se tu in tam z bolj "privat" objavami na spletu oglasi njegova dolgoletna partnerica Anela Šabanagić, ki pa je nekaj detajlov doma, v katerem živita z dvema hčerkama, vendarle delila s svojimi spletnimi sledilci. 

Prav zelo razmetava z objavami iz družinskega doma ne, a je objavila fotografijo lončnice. Tudi njih je očitno zapopadel trend priljubljenih monster, ki so danes pogoste spremljevalke sodobno opremljenih domov, na drugi fotografiji pa vidimo tudi klavir, nad katerim na beli steni visita dve afriški maski. Ne gre za naključje, saj bo Lado z Afriko vse življenje ostal tesno povezan.

Barbara Bizovičar, Ladova mama, ki je umrla februarja 2022, je od leta 2004 živela v Gani, kjer je na deset tisoč kvadratnih metrih zgradila čisto pravo vas, ki so jo redno obiskovali tudi slovenski popotniki. Leta 2012 so o njej posneli tudi dokumentarni portret Doma v Afriki. Film govori o mami, babici in prababici, ki do prvega potovanja v Gani ni potovala dlje kot do Dalmacije. Afriški spominki v domu Lada in Anele imajo tako še posebej močno čustveno vrednost. 

Ste že naročnik? Prijavite se tukaj.

Želite dostop do vseh Večerovih digitalnih vsebin?

Naročite se
Naročnino lahko kadarkoli prekinete.

Sposojene vsebine

Več vsebin iz spleta