(VIDEO) Kurja polt! Joker Out pojejo Snežinki Žana Serčiča in oboževalke se topijo

Denis Živčec Denis Živčec
06.12.2023 09:42

Če vam Miklavž ni prinesel ničesar, imajo lepo darilo za vas Bojan, Jan, Nace, Jure in Kris, ki so v Večerovem podkastu zapeli eno največjih uspešnic Žana Serčiča.

Do knjižnice priljubljenih vsebin, ki si jih izberete s klikom na ♥ v članku, lahko dostopajo samo naročniki paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Glasovno poslušanje novic omogočamo samo naročnikom paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Poslušaj
Za ogrevanje pred koncertom v Dvorani Tabor so Joker Out v Večerovem podkastu zapeli Snežinki in spregovorili o svojih življenjih sredi vrtinca mednarodne glasbene kariere. 
Sašo Bizjak

Člani skupine Joker Out, ki so se medtem spet podali na izjemno pestro turnejo po Evropi, kjer bodo oboževalce razvajali vse od Haga, Amsterdama, Madrida, Barcelone do 27. decembra, ko bodo koncertirali v mariborski Dvorani Tabor, so pred dnevi gostovali v Večerovem podkastu, kjer so spregovorili o življenju, razpetem med letališči in koncertnimi odri, pa o tem, kako je, ko pet fantov skupaj preživi toliko časa. Razkrili so, da morebitna trenja rešujejo sproti in da nikoli ne ležejo v posteljo sprti. Med njimi je močna vez.

O slavi so povedali, da jih ni posrkala vase, ker ne blefirajo. "Če si tak, kot si, se ne moreš izgubiti," so povedali. Bojan Cvjetićanin je poudaril, da njegovo prijateljstvo s finskim evrovizijcem Käärijo še traja in da je ključ do njihove priljubljenosti najbrž v tem, da poskušajo poslušalcem ostati blizu s velikim številom koncertov, na katerih predstavljajo svoje ustvarjanje zadnjih sedmih let. Za bralce Večera pa so pripravili prav poseben posladek. Odzvali so se izzivu in še pred mariborskim koncertom zapeli "eno praznično". Izbrali so delček skladbe Snežinki, mega uspešnice Žana Serčiča, ki je pred dnevi prav tako napolnil Dvorano Tabor. 

Celoten Večerov podkast s skupino Joker Out lahko poslušate in gledate tukaj:

Ste že naročnik? Prijavite se tukaj.

Želite dostop do vseh Večerovih digitalnih vsebin?

Naročite se
Naročnino lahko kadarkoli prekinete.

Sposojene vsebine

Več vsebin iz spleta