(VIDEO) Rebeka Dremelj pod nožem. Na svojem obrazu je popravila ...

D.Ži
17.11.2020 11:22

Naša iskrena zvezdnica je razkrila, kaj jo je že dolgo motilo na sebi in kako se je s tem spopadla.

Do knjižnice priljubljenih vsebin, ki si jih izberete s klikom na ♥ v članku, lahko dostopajo samo naročniki paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Glasovno poslušanje novic omogočamo samo naročnikom paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Poslušaj

Všeč nam je, ko nekdo ne slepomiši. In če kdo, je zvezdnica z najmanj skrivnostmi Rebeka Dremelj, ki z javnostjo, zlasti pa s sledilci svojega priljubljenega bloga Nepremagljiva.si deli svoja razmišljanja o življenju, hkrati pa vsake toliko povsem odkrito prizna, da je na sebi kaj popravila. Že pred časom je spregovorila o tem, da si pri videzu pomaga z učinki botoksa, tokrat pa je na Instagramu objavila posnetek, na katerem ima čez oči nekakšno prevezo. Kaj se je zgodilo, je nato razrila na svojem blogu. 

"Pred časom smo z našo nepremagljivo Romino Regvat, ki je odlična vizažistka, za članek na naši Nepremagljivi obdelale temo, kako se naličiti, če imaš povešene veke. Tam sem sedela kot ponosen model, na koncu sicer naličena videti odlično, a ko sem doma pobližje pogledala posnetek, sem uzrla tisto, kar v sebi vem že nekaj časa – moje veke so zelo povešene! In to me moti! Že lep čas," je priznala naša nekdanja mis Slovenije.

In očitno se je odločila povešenim vekam narediti konec. Oboževalci, ki imajo Rebeko radi v vseh oblikah, bodo spremembo zagotovo opazili, morda kakšen tudi ne, vsekakor pa so lahko zadovoljni s tem, da je njihova najljubša blogerka odslej kanček bolj zadovoljna s seboj.

Ste že naročnik? Prijavite se tukaj.

Želite dostop do vseh Večerovih digitalnih vsebin?

Naročite se
Naročnino lahko kadarkoli prekinete.

Sposojene vsebine

Več vsebin iz spleta