(VIDEO) Slačilnica: Nastja Gabor o poroki z Luko Basijem, ločitvi in packarijah, ki ji jih pošiljajo moški oboževalci

D.Ži
08.03.2024 11:54

Še malo pa bo Nastja Gabor poročena. Pa sploh ve, s kom se poroča? Kako se bo pisala in kje bo poroka? O zaroki, ki se je je otepala, ločitvi, težkih dneh in barvi svoje poročne obleke govori v novem Večerovem podkastu Slačilnica.

Do knjižnice priljubljenih vsebin, ki si jih izberete s klikom na ♥ v članku, lahko dostopajo samo naročniki paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Glasovno poslušanje novic omogočamo samo naročnikom paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Poslušaj
Navihana Nastja Gabor je razkrila tudi, koga si ne želi srečati v slačilnici ... 
Anja Cej

Če ne bi lani prišlo do katastrofalnih poplav, ki so še posebej močno prizadele njeno Koroško, bi Nastja Gabor že bila poročena ženska. In to z Luko Basijem, enim najbolj zaželenih slovenskih glasbenikov, s katerim ima dva otroka. A poročni zvonovi bodo kmalu zazvonili. V novem Večerovem podkastu Slačilnica je zgovorna pevka, ki te dni po sceni "hara" z novo skladbo Letim, ki jo spremlja tudi v Monte Carlu posnet spot, poln poročnih prizorov, nekaj podrobnosti o svoji skrbno varovani poroki vendarle razkrila.

Spregovorila je o tem, kakšen par sta z Luko, ali sploh ve, s kom se poroča, glede na to, da je on skozi leta spremenil ime, pa tudi o tem, kako vzgajati otroke, ko sta oba starša estradnika. Razkrila je, kako neokusne fotografije ji pošiljajo moški oboževalci, koliko čustvene prtljage bo v svoj zakon prinesla, potem ko je s pomočjo glasbe preživela ločitev staršev, pa tudi, zakaj na Basijevo snubitev ni pristala takoj. Kakšen bo po poroki njen priimek? Bo vendarle oblečena v belo? S kom si ne bi želela pristati v slačilnici?

Vse to očarljiva Nastja razkriva v novi epizodi Slačilnice, kjer se je z njo pogovarjal Denis Bende Živčec.  

Ste že naročnik? Prijavite se tukaj.

Želite dostop do vseh Večerovih digitalnih vsebin?

Naročite se
Naročnino lahko kadarkoli prekinete.

Sposojene vsebine

Več vsebin iz spleta