(VIDEO) Ste videli, kako so se od gledalcev poslovili ustvarjalci oddaje V petek zvečer? Bilo je ganljivo

A.L.
09.12.2023 10:49

"Dragi naši, prišli smo do konca oddaje in to čisto zares," je besede ob slovesu oddaje začel Švab.

Do knjižnice priljubljenih vsebin, ki si jih izberete s klikom na ♥ v članku, lahko dostopajo samo naročniki paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Glasovno poslušanje novic omogočamo samo naročnikom paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Poslušaj
Pozabila nista niti na številne glasbenike, ki so se v teh letih odzvali vabilu.
Adrian Pregelj

Vsega lepega je enkrat konec, pravijo. Tako se je včeraj odvrtela tudi zadnja oddaja V petek zvečer. Format oddaje bo sicer na sporedu še na silvestrski večer, ko bodo skupaj z gledalci pričakali novo leto. Voditelja Melani Mekicar in Blaž Švab, ki sta med snemanji postala tudi dobra prijatelja, sta se tako včeraj poslovila od zvestih gledalcev, ki so tri leta uživali v številnih glasbenih izvedbah in priredbah slovenskih uspešnic. 

"Dragi naši, prišli smo do konca oddaje in to čisto zares," je besede ob slovesu oddaje začel Švab, Melani pa nadaljevala: "Po treh letih in šestih izjemnih sezonah se naša oddaja poslavlja." Razkrila sta, da bosta naslednja dva petka na sporedu še poslovilni oddaji, a da je bila včerajšnja zadnja posneta tudi z njunim vodenjem. "Hvala celotni ekipi, veliko nas je, hvala celotni tehnični ekipi, hvala vsem, ki so organizirali, pomagali in tuhtali. Hvala pa tudi našim Diamantom za vse izjemne glasbene priredbe." 

Pozabila nista niti na številne glasbenike, ki so se v teh letih odzvali vabilu. V treh letih so posneli več kot 600 novih glasbenih zapisov slovenske glasbe. "Hvala za vse in se gledamo tako ali drugače," je še dodala Melani. Diamanti so še zadnjič v živo zaigrali pesem Adija Smolarja Bognedaj, da bi crknu televizor ter na tak način dodali svoj pečat slovesu oddaje. 

Ste že naročnik? Prijavite se tukaj.

Želite dostop do vseh Večerovih digitalnih vsebin?

Naročite se
Naročnino lahko kadarkoli prekinete.

Sposojene vsebine

Več vsebin iz spleta