(FOTO) Uau, Melani! Naša čedna voditeljica v cvetličnem mini bikiniju pokazala postavo, ki ji jo mnogi zavidajo

D.Ži
17.08.2023 11:15

Melani Mekicar s fantom dopustuje pri naših južnih sosedih, oboževalcem pa v domovino pošilja ljubek posnetek, ki je nastal na enem od pomolov.

Do knjižnice priljubljenih vsebin, ki si jih izberete s klikom na ♥ v članku, lahko dostopajo samo naročniki paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Glasovno poslušanje novic omogočamo samo naročnikom paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Poslušaj

Ne vemo, ali je bilo v petek zvečer, bilo pa je vsekakor to poletje. In lepo jo je videti tako sproščeno, žarečo in v objemu narave. Širok nasmeh si je med oddihom nadela simpatična Melani Mekicar, voditeljica nacionalkine oddaje V petek zvečer, ko se je v kopalkah namestila na pomol in se nastavila fotografskemu objektivu. Na Hrvaškem očitno uživa na polno. Voda je nasploh njen element. Tako sta si s fantom že v začetku poletja dušo najprej privezala ob čudovitem Bohinjskem jezeru, zdaj pa sta si, sodeč po objavah na njenem Instagramu, privoščila še pravi morski dopust.

Melani se morju predaja v mini bikiniju, ki ga krasi očarljiv droben cvetlični vzorec. Tudi njena vitka in izklesana postava ni ostala neopažena. Razmetavala z besedami ravno ni, napisala je le, da se predaja sladkemu brezdelju. No, prav dolgo slednje ne bo trajalo, saj oboževalci že nestrpno čakajo, da se vrne pred kamere. 

Ste že naročnik? Prijavite se tukaj.

Želite dostop do vseh Večerovih digitalnih vsebin?

Naročite se
Naročnino lahko kadarkoli prekinete.

Sposojene vsebine

Več vsebin iz spleta