(VIDEO) Svetlo, prostorno in zelo drago: V tako sanjskem stanovanju živi Ana Klašnja

D.Ži
16.01.2024 09:15

Naša baletna prvakinja je svojim spletnim sledilcem odprla vrata v najbolj skriti del svoje zasebnosti in se pohvalila z novim pohištvom.

Do knjižnice priljubljenih vsebin, ki si jih izberete s klikom na ♥ v članku, lahko dostopajo samo naročniki paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Glasovno poslušanje novic omogočamo samo naročnikom paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Poslušaj
Koliko je Ana odštela za novo stanovanje, ni znano, ga pa je agencija sprva prodajala za 430.000 evrov.   
Pop Tv

Balet je umetnost, polna lepote, zato ne preseneča, da se vrhunski občutek za estetiko prej ali slej naseli tudi v tiste, ki ga izvajajo. Da ima Ana Klašnja dober okus za oblačila, že vemo. Iz tedna v teden smo jo v oddajah Slovenija ima talent gledali v opravah, ki so lepo podčrtale njene čare, kak bolj drzen kroj je gledalcem tudi pošteno razburkal domišljijo. Kako pa Ana živi, kadar ni pred kamerami ali na odru?

Ana pravi, da si je ob naraščajočih cenah stanovanj za uresničitev svojih sanj morala vzeti kredit. 
Pro Plus

Vrata v najbolj očem skrit del svoje zasebnosti je naša baletna prvakinja svojim spletnim sledilcem odprla kar sama. Kljub nepremičninsko zahtevnim časom si je uresničila svoje sanje in kupila precej razkošno stanovanje v prestolnici. Veliko je 90 kvadratnih metrov, agencija ga je prodajala za 430.000 evrov, koliko je zanj odštela Ana, pa ni znano. 

"Dolgo sem iskala, ker so šle cene v 'nebo', tako da sem tudi jaz morala vzeti kredit, da sem si lahko privoščila stanovanje svojih sanj," je pred časom povedala za Žurnal24 in dodala, da stanovanje ni bilo opremljeno. 

Kako ga je opremila, je delno razkrila na družbenih omrežjih, še posebej veliko pozornosti je med sledilci pritegnila njena kuhinja, pokazala je tudi dnevno sobo. Vse je zelo svetlo, zračno in sodobno. Ana očitno ni ženska, ki bi imela rada veliko pisanega dekorja in drobnarij. Omislila si je tudi kavč, ki je svetlo sive barve in se lepo ujema s svetlimi tlemi. Velika okna z razgledom na teraso prostor polnijo z naravno svetlobo. Sledilci ji želijo veliko sproščenih trenutkov v novem domu. 

Ste že naročnik? Prijavite se tukaj.

Želite dostop do vseh Večerovih digitalnih vsebin?

Naročite se
Naročnino lahko kadarkoli prekinete.

Sposojene vsebine

Več vsebin iz spleta