(VIDEO) Tiktokerica po skrivnostni bolezni umrla mesec po 25. rojstnem dnevu

ZaB
07.10.2024 13:04

Imela je več kot 1,3 milijona sledilcev.

Do knjižnice priljubljenih vsebin, ki si jih izberete s klikom na ♥ v članku, lahko dostopajo samo naročniki paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Glasovno poslušanje novic omogočamo samo naročnikom paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Poslušaj
Profimedia

Smrt zvezde družbenega omrežja TikTok Taylor Rousseau Grigg je sporočil njen soprog Cameron. "Zadnje leto se je Taylor soočila z več bolečine in trpljenja kot večina vse življenje. Kljub temu je ostala svetla osebnost in prinašala radost vsem okoli sebe," je objavil na instagramu. Dodal je, da je bila Taylor donatorica organov, zato upa, da bo na ta način nekomu rešila življenje. Vdovca tolaži misel, da se bosta nekoč spet videla in "preživela skupaj celo večnost", piše Dnevnik.hr.

@itstaylorrousseau

Hope this answer some of yalls questions (:

♬ original sound - Taylor Rousseau Grigg

Zdravstvene težave tiktokerice so se začele kmalu po poroki lanskega avgusta. Za kaj gre, ni hotela razkriti, ker ni želela nasvetov sledilcev, kako naj se zdravi.

"Čutim, da se moram boriti, da živim, da sem tukaj," je objavila v videu pred dvema mesecema. Soprog je po žalostni novici, da je izgubila boj z boleznijo, napovedal ustanovitev humanitarne organizacije, ki bo nosila njeno ime. 

Ste že naročnik? Prijavite se tukaj.

Želite dostop do vseh Večerovih digitalnih vsebin?

Naročite se
Naročnino lahko kadarkoli prekinete.

Sposojene vsebine

Več vsebin iz spleta