Arnej zmagal s Tanjo Žagar, nato pa napisal zelo čustveno sporočilo

D.Ži
28.05.2019 12:27

Ob koncu tretje sezone projekta Zvezde plešejo se je na Instagramu razpisal tisti, ki je pevko popeljal na prvo mesto.

Do knjižnice priljubljenih vsebin, ki si jih izberete s klikom na ♥ v članku, lahko dostopajo samo naročniki paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Glasovno poslušanje novic omogočamo samo naročnikom paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Poslušaj

Šov zvezde plešejo se je iztekel, za njim je ostalo nešteto lepih spominov in čustev, ki so se nabrala skozi tri mesece, ko so znani Slovenci in profesionalni plesalci zavzeli plesišče. Karte so na mizi, zmagala sta Tanja Žagar in Arnej Ivkovič. Da jima zmaga pomeni neizmerno veliko, je bilo jasno že ob razglasitvi, ko je ona vpila od veselja, njemu pa so v očeh privrele solze. Zdaj se je simpatičen Tanjin soplesalec, nadarjen mlad Mariborčan, o občutkih ob zmagi razpisal še na Instagramu. 
{instagram}https://www.instagram.com/p/Bx9vRYVg-PH/{/instagram}
Tam je, dan po zmagi, napisal: "Včerajšnji večer mi bo zagotovo za vedno ostal v najlepšem spominu in že zdaj velja za eno največjih prelomnic v mojem življenju. Draga @tanjazagar hvala ti za vse smeha polne urice, ki si jih preživela z menoj, za vse norčije, res je bilo nepozabno tako na treningih kot tudi privat. Pokazala si veliko zanimanje za ples in med drugim tudi dokazala, da imaš velik talent. Vsak teden sva hotela dostaviti nekaj novega, nekaj atraktivnega, vsak ples, vsak teden ima tudi svojo zgodbo in midva sva včeraj z zasluženo ZMAGO zaključila najlepšo plesno zgodbo."
{instagram}https://www.instagram.com/p/BxsakxynGN_/{/instagram}
"Hvala celotni ekipi @zvezdeplesejo in @poptvprogram za odlično in uspešno izpeljano 3. sezona šova Zvezde plešejo, vsem profesionalnim plesalcem in zvezdam en velik poklon za odplesane plese, hvala tudi hišnemu bendu POP TV-ja za vso odigrano živo glasbo, najlepša hvala tudi vsem gledalcem in najinim podpornikom, ki so glasovali in navijali za naju, brez vseh vas nama ne bi uspelo," je še napisal Arnej Ivkovič.
{instagram}https://www.instagram.com/p/BwRHLYShNSX/{/instagram}
{instagram}https://www.instagram.com/p/BvrSDomhnmk/{/instagram}
{instagram}https://www.instagram.com/p/BvHLLPmB9CI/{/instagram}
{instagram}https://www.instagram.com/p/Bww3S9shsC9/{/instagram}

Ste že naročnik? Prijavite se tukaj.

Želite dostop do vseh Večerovih digitalnih vsebin?

Naročite se
Naročnino lahko kadarkoli prekinete.

Sposojene vsebine

Več vsebin iz spleta