Drama v finalu Zvezde plešejo: Katarina Venturini v solzah, Žagarjeva čisto iz sebe

D.Ži
27.05.2019 07:28

Močan čustveni naboj je nosila zadnja oddaja plesnega šova na Pop TV, ki se je razpletla z zmago tistega para, ki je na plesišču dominiral skoraj vso sezono.

Do knjižnice priljubljenih vsebin, ki si jih izberete s klikom na ♥ v članku, lahko dostopajo samo naročniki paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Glasovno poslušanje novic omogočamo samo naročnikom paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Poslušaj

Razpletlo se je tako, kot je prav. Že od prve oddaje je bilo jasno, da je Tanja Žagar v letošnji sezoni šova Zvezde plešejo razred zase, zato je zmagovalni globus ob koncu finalne oddaje dvignila več kot upravičeno. No, ni ga dvignila sama. To je storila s tistim, zaslužnim za to, da je njena plesna plovba skozi sezono bila tako gladka in spektakularna, soplesalcem Arnejem Ivkovičem.
{instagram}https://www.instagram.com/p/Bx8KOTLgM7K/{/instagram}
Kot je ob koncu razkrila Tanja, si je tudi sama zelo želela superfinala, potiho tudi zmage. Presrečna je, da so za njo tako lepi meseci, in da je skupaj z Arnejem preživela neprecenljive ure plesa in smeha. Pevska zvezdnica in plesno izjemno nadarjen mlad Mariborčan sta se vrhunsko ujela in se skozi sezono zelo zabavala.
{instagram}https://www.instagram.com/p/Bx8JoYOg4E0/{/instagram}
Enajsta nedeljska oddaja, ki je bila hkrati finalna, je združevala vse, kar mora združevati dober šov - dramo, napetost, čustva in veliko estetike. Špela Grošelj, Tanja Žagar in Miha Zupan so v prvem delu oddaje odplesali t. i. "popravni izpit", saj so morali še enkrat odplesati ples, za katerega so sodniki določili, da je bil najslabše izveden v vseh oddajah. Ko so sešteli sodniške točke in glasove gledalcev, sta se v superfinale prebila Tanja Žagar in Miha Zupan, Špela Grošelj in Miha Perat pa sta izpadla. ''Sem super in zadovoljna, tak rezultat sem tudi predvidela, in je tako, kot mora biti. Počaščena sem, da sem bila del šova, in marsikaj sem se naučila. Vesela sem, da sem prišla do konca,'' je povedala Grošljeva.
{instagram}https://www.instagram.com/p/Bx8HIadgU50/{/instagram}
Žagarjeva in Ivkovič sta v prvem delu oddaje plesala jive na pesem Ette James Something gotta hold on me in dobila stoječe ovacije občinstva. Miha Zupan, gluhi košarkar, in plesna pedagoginja Maja Geršak, sta zaplesala dunajski valček na pesem When a men loves a woman.
{instagram}https://www.instagram.com/p/Bx8Evm8g_6I/{/instagram}
V drugem delu oddaje sta dva superfinalista, Tanja Žagar in Miha Zupan, odplesala še ples na glasbo po lastnem izboru. Tanja in Arnej  sta se v finalnem plesu zavrtela na balado Shallow (rumba), nato pa sta svojo točko nadgradila s hitrejšimi ritmi sambe. Končno odločitev so sprejeli le gledalci. "Srce mi razbija, solze sreče tečejo in noro sem vesela. Tudi zaradi Arneja, ki se je trudil z mano na tej poti do zmage. Presrečna sem!'' je takoj ob razglasitvi povedala Žagarjeva.
{instagram}https://www.instagram.com/p/Bx8DkEcgiCi/{/instagram}
Finalna oddaja je imela tudi močan čustveni naboj. Skozi ples izražena življenjska zgodbe Mihe Zupana je do solz ganila sodnico Katarino Venturini, ob razglasitvi zmagovalcev solz ni mogel zadržati niti neustrašni Arnej Ivkovič.
{instagram}https://www.instagram.com/p/Bx8I_l-jZCM/{/instagram}

Ste že naročnik? Prijavite se tukaj.

Želite dostop do vseh Večerovih digitalnih vsebin?

Naročite se
Naročnino lahko kadarkoli prekinete.

Sposojene vsebine

Več vsebin iz spleta