Bogdan Barovič: Politika je iz mene naredila invalida

Gorazd Dominko
05.11.2017 06:47
Naj ne bo prenagljen, naj ostane, mu je leta 1991 rekel Lado Leskovar, naj vztraja, mu je iskreno svetoval Dušan Hren, ob njem pa še nekaj dobrih sodelavcev na TV Slovenija.
Do knjižnice priljubljenih vsebin, ki si jih izberete s klikom na ♥ v članku, lahko dostopajo samo naročniki paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Glasovno poslušanje novic omogočamo samo naročnikom paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Poslušaj
Bogdan Barovič je s slabimi štirimi desetletji delovne dobe danes invalidsko upokojen.
Šimen Zupančič
“To je bilo zagotovo najlepše obdobje mojega življenja. Nikoli prej in nikoli kasneje ni bilo in ne bo več tako lepo,”
Bogdan Barovič
Mišo Molk
Presenečen sem, da ste obudili ta dogodek. To, da te spozna 20-milijonska Jugoslavija, Slovenca, v času največjih zvezd, Oliverja Mlakarja, Mića Obradovića in številnih drugih, to je bil zame vrhunec. Nastop mi je dal moč, voljo, energijo, samospoštovanje in samozaupanje. Z Mišo Molk, ki sem jo, jo in jo bom cenil vse življenje, tako kot denimo slovito Ano Mlakar, je bilo vse sanjsko!”

Kanal A, TVT Trbovlje, VTV Velenje, ETV Izlake

“Tam sprva si, dobro plačan, in naenkrat te tam ni več, brez velikih besed in razlag. Hvala za izkušnjo spoznavanja krute realnosti!”
Zmagom Jelinčičem
“Nisem razumel, zakaj Slovenci ne verjamejo več v Slovensko nacionalno stranko. Prizadelo me je, da sem po prenehanju mandata postal in ostal brezdelnež, iskalec zaposlitve, ki mu ni dano zaposliti se. Prizadelo me je, da sem po 38 letih dela v banki, gostinskem podjetju, v različnih medijih kot novinar, voditelj, scenarist, redaktor, avtor in ne nazadnje kot župan pristal na Zavodu za zaposlovanje. Prizadelo me je, da je politika iz mene naredila invalida, telesnega in duševnega.”

O Sloveniji danes

“Žal mi je, da kljub treznemu razmisleku ugotavljam, da gre slovenski vlak z vso hitrostjo, brez zavor, po hudem klancu navzdol. Vse države sveta imajo mafijo, le v Sloveniji ima mafija državo,”
Članek je bil objavljen v oktobrski številki revije OBRAZI.
Ste že naročnik? Prijavite se tukaj.

Želite dostop do vseh Večerovih digitalnih vsebin?

Naročite se
Naročnino lahko kadarkoli prekinete.

Sposojene vsebine

Več vsebin iz spleta