Slovenski pevec pristal v trojčku z igralko in postavnim plesalcem

D.Ži
08.05.2019 12:48

Kot kaže, se nam obeta zelo razburljiva in nepredvidljiva nedelja.

Do knjižnice priljubljenih vsebin, ki si jih izberete s klikom na ♥ v članku, lahko dostopajo samo naročniki paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Glasovno poslušanje novic omogočamo samo naročnikom paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Poslušaj

Trojčki znajo biti zabavna reč. Sploh, če se nahajamo na plesišču. Nedeljska oddaja Zvezde plešejo bo nekaj posebnega, saj se bodo v tekmo vmešali nekdanji tekmovalci tega šova. Ne, ne bodo razdrli obstoječih plesnih parov, le dopolnili jih bodo. Zadeva postaja nepredvidljiva. V plesnem trojčku se bo najmlajšemu plesalcu Franku Bajcu, ki si je v zadnji oddaji poškodoval prst ter pristal na urgenci, in njegovi soplesalki Svetlani Cigoj pridružila nasmejana igralka Gorka Berden. Dvometrašu Mihi Zupanu in njegovi soplesalki Maji Geršak pa se bo pridružila Rebeka Dremelj. V tekmovanje se vračajo še tri zvezde. Med njimi tudi Denis Porčič - Chorchy, ki je v prvi sezoni skoraj zmagal, pa Dejan Vunjak, ki je nekoč gledalce navduševal skupaj s Tadejo Pavlič, ter postavni Gašper Rifelj.
{instagram}https://www.instagram.com/p/BxMjNlnhuBq/{/instagram}
Priljubljen dolenjski pevec, ki mu je ples pisan na kožo, je kar na svojem Instagramu razkril, da ga čaka plesni trojček z igralko Tino Gorenjak in plesalcem Miho Vodičarjem. Zasedba, ki že zdaj več kot obeta, saj sta Miha in Tina ena od največjih favoritov te sezone. 
{instagram}https://www.instagram.com/p/BxIZ3ZMBnLy/{/instagram}
Chrochyp bo tokrat plesal skupaj s Špelo Grošelj in Miho Peratom. Vunjak se bo pridružil Tanji Žagar in Arneju Ivkoviču.
{instagram}https://www.instagram.com/p/Bw6oJvIBxxQ/{/instagram}

Ste že naročnik? Prijavite se tukaj.

Želite dostop do vseh Večerovih digitalnih vsebin?

Naročite se
Naročnino lahko kadarkoli prekinete.

Sposojene vsebine

Več vsebin iz spleta