Ed Sheeran: "Videz ni pomemben, ljudje me imajo radi zaradi glasbe"

A.L.
13.02.2018 14:02

Na začetku glasbene kariere je imel pevec veliko težav s samopodobo.

Do knjižnice priljubljenih vsebin, ki si jih izberete s klikom na ♥ v članku, lahko dostopajo samo naročniki paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Glasovno poslušanje novic omogočamo samo naročnikom paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Poslušaj
Ed Sheeran.
Reuters

Britanski glasbenik Ed Sheeran je v podcastu glasbenega kolega in avtorja pesmi Budapest, Georga Ezre, priznal, da je imel na začetku kariere veliko težav z negotovostjo.
Povedal je, da se je primerjal z Justinom Bieberjem in Harryjem Stylesom. "Takrat sem si rekel, da sta ta fanta tako fotogenična in imata lepo oblikovane trebušne mišice. Prepričan sem bil, da moram tudi sam izgledati tako," je zaupal glasbenemu kolegu. "Kasneje sem se spraševal, ali me mora zares skrbeti, če sem videti debel. Nihče ne bo kupil mojih glasbenih izdelkov na podlagi mojega videza."
{instagram}https://www.instagram.com/p/BcZ632XFW6s/?taken-by=teddysphotos{/instagram}
Zvezdnik je priznal, da so se težave s samopodobo pojavile šele po začetku glasbene kariere. "Preden sem začel glasbeno pot nisem nikoli imel težav z lastno negotovostjo. Bilo mi je vseeno. Imel sem pivski trebuh, rdečkaste lase in nosil ponošena oblačila. A takoj, ko sem postal slaven, so ljudje začeli iskati pomanjkljivosti. Takrat sem se vprašal - sem debel?
Sheeran je priznal, da je bila ugotovitev, da je videz postranskega pomena, pravo olajšanje. Zaveda se, da ga imajo ljudje radi zaradi njegove glasbe. Od takrat se njegov življenjski moto glasi: "Jej kar želiš in vsak dan telovadi," je še zaupal Ezri.
{instagram}https://www.instagram.com/p/Bb4f0ZhF70k/?taken-by=teddysphotos{/instagram}

Ste že naročnik? Prijavite se tukaj.

Želite dostop do vseh Večerovih digitalnih vsebin?

Naročite se
Naročnino lahko kadarkoli prekinete.

Sposojene vsebine

Več vsebin iz spleta