(FOTO) 32-letni igralec želel pomagati zaročenki, a na koncu tragično umrl

A.L.
19.02.2024 14:29

"Napadalca sem poskušala odgnati, a sta udarila tudi mene," je dogodek opisala zaročenka.

Do knjižnice priljubljenih vsebin, ki si jih izberete s klikom na ♥ v članku, lahko dostopajo samo naročniki paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Glasovno poslušanje novic omogočamo samo naročnikom paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Poslušaj

Turški igralec Emre Aytekin je umrl, potem ko sta ga pretepla moška, ​​ki sta nadlegovala njegovo zaročenko, poročajo tuji mediji. Igralec in pevec, ki je zaslovel s sodelovanjem v resničnostnem šovu Goodbye Deutschland, je bil star komaj 32 let.

Umrl je v Istanbulu, kjer je živel s svojo partnerko Sandro Zeppin. Kot poroča Bild, je bil Emre pretepen v restavraciji s hitro prehrano, potem ko sta Sandro nadlegovala moška. Igralec je želel pomiriti situacijo, a sta se ga napadalca fizično lotila.

"Napadalca sem poskušala odgnati, a sta udarila tudi mene. Emre je imel odprte oči, bilo je veliko krvi. Pogledal me je, jaz pa sem mu rekla, da ga imam zelo rada in naj me ne pusti same," se tragičnega dogodka spominja Sandra Zeppin.

"Žalujemo ob izgubi Emreja. Goodbye Deutschland je sledil njemu in njegovi zaročenki, njuni poti iz Nemčije v Turčijo in življenju v Istanbulu. Naše misli so s Sandrino in Emrejevo družino," so sporočili iz televizijske hiše, s pomočjo katere je pokojni igralec zaslovel.

Ste že naročnik? Prijavite se tukaj.

Želite dostop do vseh Večerovih digitalnih vsebin?

Naročite se
Naročnino lahko kadarkoli prekinete.

Sposojene vsebine

Več vsebin iz spleta