Smrt v družini priljubljenega slovenskega igralca: "Komaj čakam, da te zopet objamem, te poljubim ..."

D.Ži
23.01.2024 10:50

Komik in igralec že nekaj časa iz Dubaja pošilja slike svojega vznemirljivega in bleščečega novega življenja, tokrat pa se je oglasil z zelo žalostno novico.

Do knjižnice priljubljenih vsebin, ki si jih izberete s klikom na ♥ v članku, lahko dostopajo samo naročniki paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Glasovno poslušanje novic omogočamo samo naročnikom paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Poslušaj

Kako žalosten začetek leta za Rada Muleja. Komik in igralec, ki se ga najbolj spomnimo iz nepozabne slovenske serije Naša mala klinika, kjer je igral duhovitega reševalca Mileta, že nekaj časa živi v Dubaju, kjer se ukvarja s posli, povezanimi s kriptovalutami, te dni pa se je spet oglasil na svojem profilu. A tokrat ne s kakšno fotografijo emiratskega blišča in razkošja, temveč z žalostno novico. Umrl mu je oče. 

"Vse prijatelje in znance z neskončno žalostjo obveščam, da nas je zapustil moj zlati oče, moj idol Radivoj Mulej. Oči moj, počakaj me tam, kjer si, nekoč pridem za tabo in komaj čakam, da te zopet objamem, te poljubim in ti povem, da te imam neizmerno rad – do takrat boš pa vsako milijoninko sekunde z mano v mojem srcu," je zapisal Mulej, ki ga je z očetom povezovalo tudi ime.

Spletni sledilci mu izrekajo sožalje in želijo veliko moči v teh težkih dneh, družini izrekamo sožalje seveda tudi mi. 

Ste že naročnik? Prijavite se tukaj.

Želite dostop do vseh Večerovih digitalnih vsebin?

Naročite se
Naročnino lahko kadarkoli prekinete.

Sposojene vsebine

Več vsebin iz spleta