(FOTO) Koncert skupine Tabu: Avtomobili so se pozibavali v ritmu Divje

Urška Mlinarič Urška Mlinarič
31.05.2020 08:17

Prvi drive in koncert dokazal, da je tudi na ta način mogoče nepozabno glasbeno doživetje. Tabujevci obiskovalcev niso postili ravnodušnih. Hupanje, smerniki in sedenje na strehi avtomobilov.

Do knjižnice priljubljenih vsebin, ki si jih izberete s klikom na ♥ v članku, lahko dostopajo samo naročniki paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Glasovno poslušanje novic omogočamo samo naročnikom paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Poslušaj
Prvi drive-in koncert v Sloveniji navdušil obiskovalce.
Robert Balen

Bil je sobotni večer. Idealen za koncert. Le, da tokrat za prvi drive in koncert v Sloveniji, ki ga je zakrivil koronavirus. Koncert skupine Tabu v Ljubljani. Namesto v dolgi koloni obiskovalcev, ki bi se ob običajnem koncertu vila do vstopa na koncertno prizorišče, smo se udobno pripeljali na parkirišče Centra Vič, kjer so nas pozdravile simpatične hostese na kotalkah in v kratkih hlačah. V roke smo dobili navodila, nato pa nas je varnostnik usmeril na naše parkirno mesto. V nasprotju z običajnimi pravili parkiranja, kjer mora šofer čim bolj pravilno zapeljati avto na parkirni prostor, je bilo tokrat potrebno parkirati nekoliko postrani. Ob nekaj navodilih, mi le uspe. "Šele zdaj vidim, v čem je fora," rečem varnostniku, ko mi končno potegne, da je smisel tovrstnega parkiranja, da vidim direkt na odrsko prizorišče, pa čeprav sem šele v šesti vrst.

Odvite šipe ali ustrezna radijska frekvenca in koncert se je začel.
Robert Balen
Z Oplotnice na koncert svoje priljubljene skupine.
Robert Balen
Simpatični Korošici sta tudi na maskah izrazili svoje navdušenje.
Robert Balen
S strehe se bolje vidi in sliši.
Robert Balen
Ste že naročnik? Prijavite se tukaj.

Želite dostop do vseh Večerovih digitalnih vsebin?

Naročite se
Naročnino lahko kadarkoli prekinete.

Sposojene vsebine

Več vsebin iz spleta