(FOTO) Najbolj znana nuna na svetu odvrgla redovniška oblačila: Tega, kako je videti, ni pričakoval nihče

A.L.
30.11.2022 10:38

Pri pomembni odločitvi o tem, da začne novo življenjsko pot, ji je pomagal tudi psiholog.

Do knjižnice priljubljenih vsebin, ki si jih izberete s klikom na ♥ v članku, lahko dostopajo samo naročniki paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Glasovno poslušanje novic omogočamo samo naročnikom paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Poslušaj

34-letna Cristina Scuccia je nekdanja nuna, ki je leta 2014 navdušila žirante italijanske različice The Voice in takrat tudi zmagala. Osem let kasneje se je pojavila na televiziji in s svojim videzom šokirala gledalce. Redovniška oblačila so zdaj preteklost, Cristina se je v oddaji predstavila v povsem novi luči. Oblečena v elegantno obleko, v čevljih z visoko peto, naličena, z dolgimi temnimi spuščenimi lasmi in brez očal je neprepoznavna.

Postavna Italijanka je v pogovorni oddaji sporočila, da ni več nuna, vera pa kljub temu ostaja del njenega življenja. Pri pomembni odločitvi o tem, da začne novo življenjsko pot, ji je pomagal tudi psiholog. ''Človek mora imeti pogum in slediti svojemu srcu. Sprememba je znak evolucije, a je vedno strašljiva, saj je varneje vztrajati v coni udobja, kot pa se spraševati, ali delam prav," je pokomentirala svojo odločitev, da zapusti redovniško življenje in se posveti glasbi.

Pred tem je bila Scuccia znana kot "pojoča nuna", dolga leta je bila članica cerkvenega reda uršulink iz Milana. Javnost jo je spoznala v resničnostnem šovu, kjer je navdušila z izvedbo pesmi "No One" od Alicie Keys in "'Livin' on a Prayer" skupine Bon Jovi. Po finalnem nastopu, kjer je odpela skladbo "What a Feeling", in zmagi je nastopila s številnimi svetovnimi zvezdami. 

Ste že naročnik? Prijavite se tukaj.

Želite dostop do vseh Večerovih digitalnih vsebin?

Naročite se
Naročnino lahko kadarkoli prekinete.

Sposojene vsebine

Več vsebin iz spleta